Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για το ειδύλλιο της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη μέσα στο Survivor All Star.

Την Παρασκευή μάλιστα η Καρολίνα μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας». Μεταξύ άλλων εξήγησε για τη σχέση της με τον Bo. «Με τον Bo ήμασταν μαζί περίπου ένα μήνα. Βέβαια ήταν αρκετά έντονο αυτό που είχαμε. Τις τελευταίες μέρες ουσιαστικά κάπως προβλήθηκε στα Social. Ήξερα ότι θα έχω τη στήριξή του με κάποιον τρόπο. Ο Bo είναι από τους λίγους ανθρώπους που γνωρίζω στη ζωή μου και έχει την καλύτερη καρδιά εκεί έξω», δήλωσε στην πρώτη της συνέντευξη στον Χρήστο Λυσσέα.

Το Σάββατο στην εκπομπή Open Weekend μίλησε η φίλη του Bo, Γεωργία Βρανά. Η ίδια τόνισε: «Ο Μάριος Πρίαμος έχει ψυλλιαστεί τι γίνεται. Μπήκε στο All Star Survivor μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι και δεν ήθελε να συμβεί όλο αυτό με την Καρολίνα Καλύβα, Πήγε για τη νίκη. » Η Γεωργία Βρανά τόνισε πως είχε μιλήσει μαζί με τον Μάριο Πρίαμο λίγο πριν μπει στο παιχνίδι επιβίωσης. Και συνέχισε: «Είχε την ατυχία να γίνει αυτό με το drone αλλά θα προσπαθήσει να βρει τρόπο να το λύσει».

Μάλιστα αποκάλυψε πως λίγες μέρες πριν αποχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο η Καρολίνα, ο Bo, η Μαριαλένα και ο Σάκης διασκέδασαν όλοι μαζί στο Λουτράκι, στο μαγαζί της μαμάς της Καρολίνας. περνάγαν ωραία και ξαφνικά βλέπουμε τον Σάκη και τη Μαριαλένα να μην ξέρουν τίποτα;».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ