Τα απόνερα της υπόθεσης του Στάθη Παναγιωτόπουλου είναι ακόμη εδώ. Τώρα έχουμε ακόμη ένα συμβάν, αυτή τη φορά από ένα άλλο μέλος των «Ράδιο Αρβύλα», τον Χρήστο Κιούση. Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε ο ίδιος στο Twitter, με αφορμή τα κρούσματα κορονοϊού που ανακοινώθηκαν την Τρίτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» έγραψε: «Όταν έλεγε για “το τελευταίο μίλι” μήπως εννοούσε “το πράσινο μίλι;” 21.657 #κρουσματα». Αμέσως οι χρήστες με αφορμή την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ξεκίνησαν να απαντούν στον ίδιο με σκληρά λόγια. Μεταξύ άλλων γράφτηκε το σχόλιο: «Κιούση έχετε τελειώσει ως τηλεπερσόνες… απλά δεν το ξέρετε ακόμα… ψάχνε για δουλειά»..

Μάλιστα, ένας σχολιαστής του απάντησε: «Το 21.657# κρούσματα τι είναι; Τα βίντεο του κολλητού σας στο διαδίκτυο;». Και ο Κιούσης απάντησε: «Ο αριθμός αναμονής σου για #ΜΕΘ» με τα αίματα να ανάβουν για τα καλά.

Οι αντιδράσεις του κόσμου έπεσαν βροχή με ατάκες του τύπου: «Δεν έχει πάτο το βαρέλι» ή «Φίλε Χρήστο, καμιά φορά η σιωπή είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποιος. Έκανες ένα λάθος χθες, μην το συνεχίζεις και σήμερα. Καλή χρονιά». «Κρίμα….σας πήρε η κατηφόρα….το ένα λάθος πάνω στο άλλο…. Κανάκη κλείσ’το το μαγαζάκι… ξέφτισε…», έγραψε κάποιος. Ένας άλλος πρόσθεσε: «Τσίπα δεν έχετε ρε Κιούση;;;με τι μούτρα μιλάτε ακόμα εκεί στο ράδιο- ξεφτίλα;»

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο παρουσιαστής επανήλθε μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το τελευταίο tweet του, σημειώνοντας: «Αγαπητοί σχολιαστές. Το παρακάτω δεν είναι ευχή όπως βόλεψε να γράψετε αλλά η ωμή πραγματικότητα του success story: Το Τελευταίο Μίλι. Κατά τα λοιπά γράφω επωνύμως χωρίς να διαθέτω βουλευτική ή άλλη ασυλία! Καλή Πρωτοχρονιά, μείνετε μακριά από τις αχρείαστες ΜΕΘ. Εμβολιαστείτε!».

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Super Κατερίνα» της Πέμπτης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ