Με «αέρα» Survivor η πρώτη εβδομάδα του «Κάτι ξαναψήνεται» που ξεκίνησε στον ΣΚΑΪ. Η οικοδέσποινα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνάντησε τους πέντε διαγωνιζόμενους και η μάχη της κουτάλας ξεκίνησε.

Πέντε γνώριμα πρόσωπα από το φετινό Survivor θα αναμετρηθούν στην κουζίνα για καλό σκοπό καθώς τα έσοδα θα διατεθούν στον Σύλλογο ΑΝΙΜΑ – Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής.

Πρώτος που μαγείρεψε σήμερα ήταν ο ζαχαροπλάστης, Κώστας Αναγνωστόπουλος.. Επόμενος που θα αναλάβει τα ηνία θα είναι την Τρίτη ο Περικλής Κονδυλάτος ενώ η Μαριπόζα αναλαμβάνει δράση την Τετάρτη. Την Πέμπτη θα είναι σειρά της Χριστίνας Κεφαλά να πιάσει τις  κουτάλες ενώ την Παρασκευή ο Πάνος Καλίδης πρόκειται να επωμιστεί τα χρέη του σε σεφ.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλοιυ χτύπησε το κουδούνι του αγαπημένου ζαχαροπλάστη και δέχθηκε τα πρώτα σχόλια.

«Πόσο όμορφη είσαι δεν το περίμενα», είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με την Κωνσταντίνα να μένει άφωνη για λίγο και να του απαντά «Δεν το περίμενες; Δεν έβλεπες την εκπομπή εγώ σε έβλεπα στο Survivor».

Ωστόσο, το μπισκότο με λίγα λιπαρά και ο λιποδιαλυτικός χυμός ανανά που την κέρασε έφτιαξε το κλίμα ανάμεσά τους.

Οι δυο τους πήραν τη λίστα με τα ψώνια και κατευθύνθηκαν για όλα τα απαραίτητα για το τραπέζι. Εκεί ο ζαχαροπλάστης του Survivor τα βρήκε λίγο σκούρα. Μια δεν μπορούσε να βγάλει τα γράμματα της μητέρας του, μια έχανε τη λίστα, ενώ δεν ήξερε αν πρέπει να αγοράσει πιπεριές Φλωρίνης ή… Φλόριντας.

Η βόλτα για ψώνια είχε και τα τυχερά της, με τον Κώστα να προσφέρει στην Κωνσταντίνα σοκολάτες για να τη γλυκάνει.

Το κομμάτι της μαγειρικής γέμισε απορίες της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ και ο Κώστας δεν πήγε πίσω και πήρε τηλέφωνο τη μητέρα του για να τον βοηθήσει να ανοίξει φύλλο.

Οι αντιδράσεις για τα πιάτα του όμως, ήταν ποικίλες. Το ορεκτικό λόγω σκόρδου δυσκόλεψε λίγο τους συμπαίκτες του, αλλά το γλυκό του ήταν η ανταμοιβή τους.

Βλέπεις η τούρτα που ετοίμασε ο ζαχαροπλάστης εντυπωσίασε τους συμπαίκτες του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ