Η Κατερίνα Καραβάτου έκανε μια συγκινητική αναφορά στη μητέρα της που βρίσκεται στο νοσοκομείο, μέσα από την εκπομπή «Τι λες τώρα!».

Η παρουσιάστρια του Mega με αφορμή ένα βίντεο της Μαρίας Ηλιάκη με την Τίνα Μιχαηλίδου θέλησε να ευχαριστήσει τους νοσηλευτές και του γιατρούς της παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Γεννηματάς, όπου νοσηλεύεται η μητέρα της. Η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε ότι εδώ και λίγο καιρό η μητέρα της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

«Προχθές το βράδυ σε έναν θάλαμο νοσοκομείου, έβλεπα τις νοσηλεύτριες που μιλούσαν με τόσο υπομονή και τέτοια γλύκα και βοήθησαν κυρίες που έχουν ανάγκη και νοσηλεύονται μαζί με τη μητέρα μου. Αυθόρμητα γύρισα, γιατί ήμουν προσανατολισμένη στο κρεβάτι της μητέρας μου και τους είπα: “Είστε τόσο υπέροχες, τόσο γλυκές”. Μίλησε μέσα στην ψυχή μου η Τίνα και μέσα στην ψυχή όσων έχουν περάσει ή περνούν αυτή την περίοδο κάτι αντίστοιχο. Μιας και το είπα αυτό η μητέρα είναι στο “Γεώργιος Γεννηματάς”, στη Γ’ παθολογική. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους εκεί. Μπράβο τους», είπε η Κατερίνα Καραβάτου φανερά συγκινημένη.

Δείτε το video στο fhtis.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ