Αντώνης Κανάκης, Χρήστος Κιούσης και Γιάννης Σερβετάς, μαυροντυμένοι υποδέχτηκαν το κοινό, με τον παρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα» να έχει τον πρώτο λόγο.

«Πριν μπούμε στην ουσία της σημερινής εκπομπής -χωρίς να ξέρουμε ποια είναι- παρακολουθούσαμε τις ειδήσεις. Το βασικό μήνυμα είναι “τι ζούμε;” Να μεταφέρουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Γιώργου Τράγκα. Και άλλοι 128 άνθρωποι πέθαναν σήμερα. Επίσης καίνε τα βιβλία του Ευγένιου. Μένουμε με το στόμα ανοιχτό με αυτά» είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

«Υπήρχαν στο παρελθόν άλλα δύο γεγονότα που μας υποχρέωσαν να μη μπορούμε να κάνουμε το “Ράδιο Αρβύλα”. Η πρώτη ήταν ο 15χρονος Αλέξης όταν έχασε τη ζωή του και γινόταν εξέγερση στη χώρα και βγάζαμε τα εσώψυχά μας. Η επόμενη φορά ήταν με τη Marfin, όταν έγινε εκείνο το απίστευτο έγκλημα. Η τρίτη φορά είναι αυτή. Είναι αδύνατον να κάνουμε σατιρική εκπομπή. Χτες ήμασταν σαν χαμένοι, αναρωτιόμασταν τι κάναμε. Μπορούμε να μιλάμε ώρες να σας μεταφέρουμε αυτό που λέμε σοκ. Είναι μια εξωσωματική εμπειρία».

Διαβάστε περισσότερα στο Znews.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ