Ο Θανάσης Πάτρας και η Φαίη Ρουμπίνη ανέβηκαν στη σκηνή του J2US και ερμήνευσαν το νέο τραγούδι του Γιώργου Μαζωνάκη, ωστόσο το πρόβλημα του παρουσιαστή δεν τον βοήθησε στην σημερινή του εμφάνιση.

«Είπατε ένα πολύ ωραίο τραγούδι. Κάποια στιγμή έφευγες, ήσουν πιο έντονος και μετά μάζευες. Δεν έλεγχες τη φωνή σου. Είναι τραγούδια που σου πάνε, τα πατάς. Τώρα που έχεις τη δικαιολογία αυτή (σσ είναι άρρωστος) δικαιολογείται», είπε η Καίτη Γαρμπή.

«Υπήρχε ένα κράτημα και από τους δύο. Βλέπαμε ένα πράγμα μαγκωμένο. Περαστικά αλλά φάνηκε κι αυτό αν και προσπάθησες πολύ», ανέφερε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Φάνηκε ότι κάτι δεν πάει καλά. Σε έχουμε ακούσει πολύ καλύτερα. Ήταν αρκετά κουνημένο το κουπλέ!», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Έχουμε καλομάθει από τον Θανάση. Όλο αυτό σε είχε επηρεάσει και δεν είχες την πίστη που έχεις σε άλλα τραγούδια. Είσαι ταλαιπωρημένος και το θάμπωσε. Κάτι που δεν συνέβαινε σε άλλα τραγούδια. Καλός είσαι έτσι κι αλλιώς! Δεν ήταν από τις πολύ δυνατές σου στιγμές», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Ήταν δύσκολο να βγείτε μετά το act του Σωτήρη – Φειδία. Ήταν άρτια εκτέλεση αλλά ήταν κάπως φλατ», ανέφερε ο Light.

Διαβάστε επίσης:

J2US: Ο Νίκος Κοκλώνης έπιασε το μικρόφωνο και ξεσήκωσε το κοινό με τις επιτυχίες του αείμνηστου Βασίλη Καρρά!

J2US: Άριστοι ο Ίαν και η Πηνελόπη – «Για αυτό κράτησα το 10αρι. Πολλά συγχαρητήρια! Φλεξάρατε…»

J2US: O Στάθης Σχίζας και η Μαλού τραγουδήσουν Παντελή Παντελίδη – «Ψυχούλα λίγο ρε μάτια μου!»

J2US: Η επική ατάκα του Light στον Στέλιο Δρουμαλιά – «Συγκριτικά με τον Δελέαση, ήσουν Παβαρόττι!»

J2US: H Γαλάτεια Βασιλειάδη και ο Γιώργος Παπαδόπουλος έφεραν Κυπριακό αέρα στη σκηνή του σόου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ