Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Ίαν Στρατής ερμήνευσαν το «Παράφορα» στη σκηνή του J2US αι για ακόμα μια φορά άφησαν άφωνους τους κριτές και το κοινό.

«Τι να πω για τα παιδιά; Έχω πει. Παίξτε κάτι από τα προηγούμενα live. Είστε πάρα πολύ καλοί, έχετε τρομερές φωνές. Δεν μπορώ να πω ανατρίχιασα! Δεν ξέρω αν φταίει το συγκεκριμένο τραγούδι αλλά με εντυπωσίασαν οι δεύτερες που έκανες Ίαν. Είστε άριστοι», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Έχω ανατριχιάσει τόσες φορές από αυτά τα παιδιά. Είναι καταπληκτικά και πάντα μας εντυπωσιάζουν. Το ταλέντο τους είναι αδιαμφισβήτητο!», ανέφερε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Δεν ανατρίχιασα αλλά δεν είναι ένα τραγούδι να ανατριχιάζουμε. Ήταν πολύ ωραίες οι δεύτερες αν και δύσκολες. Η δυναμική σας ήταν σε υψηλά επίπεδα. Δεν έγινε αυτό το κάτι που σε κάτι να ξεχωρίζεις. Σε σύγκριση με όλες τις άλλες εμφανίσεις δεν μπορεί παρά να πάρει άριστα, δεν έχει άλλο δρόμο», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Είστε εξαιρετικοί. Θέλω να μάθω πως νιώθετε εσείς μετά από κάθε τέτοια εμφάνιση. Τι λέτε; Σκίσατε; Γιατί δεν το λέτε; Αφού σας αξίζει να το λέτε», ανέφερε η Καίτη Γαρμπή.

«Αντιλαμβάνομαι ότι κάθε φορά δίνετε καλό performarce. Για αυτό κράτησα το 10αρι. Πολλά συγχαρητήρια! Φλεξάρατε με το Beggin’ αλλά καλά κάνατε!», είπε εντυπωσιασμένος ο Light.

Διαβάστε επίσης:

J2US: O Στάθης Σχίζας και η Μαλού τραγουδήσουν Παντελή Παντελίδη – «Ψυχούλα λίγο ρε μάτια μου!»

J2US: Η επική ατάκα του Light στον Στέλιο Δρουμαλιά – «Συγκριτικά με τον Δελέαση, ήσουν Παβαρόττι!»

J2US: H Γαλάτεια Βασιλειάδη και ο Γιώργος Παπαδόπουλος έφεραν Κυπριακό αέρα στη σκηνή του σόου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ