Ακόμα ένα απολαυστικό J2US θα παρακολουθήσουμε απόψε στις 21:00 στον Alpha, με τον μοναδικό Νίκο Κοκλώνη! Ο παρουσιαστής του φαντασμαγορικού σόου έχει ετοιμάσει άλλο ένα εκρηκτικό live!

Ο μοναδικός Νίκος Κοκλώνης υποδέχεται στη σκηνή του πιο φαντασμαγορικού πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης, τρεις εντυπωσιακούς καλεσμένους. Η εκρηκτική Josephine, έρχεται να βάλει φωτιά στο stage του J2US και να μας χαρίσει ένα εντυπωσιακό show, ερμηνεύοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Ο Νικηφόρος θα μας παρασύρει στους ρυθμούς του, με τα ανεβαστικά hit του!

Στην κριτική επιτροπή, στη θέση του Σταμάτη Φασουλή που θα απουσιάζει, θα απολαύσουμε τον Διονύση Σχοινά!

Για το 15ο live, τα ζευγάρια του show είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να μας χαρίσουν άλλο ένα live που θα τα έχει όλα – εκρηκτικές εμφανίσεις, συγκινητικές ερμηνείες και πολλή μουσική!

Η τελική απόφαση για το ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει από το J2US ανήκει στο κοινό, το οποίο έχει τη δυνατότητα να ψηφίζει τα αγαπημένα του ζευγάρια με θετική ψήφο, μέσω κλήσης, sms, καθώς και μέσα από την πλατφόρμα justvote.gr

Ο φωτογραφικός φακός του okmag τρύπωσε στα καμαρίνια και κατέγραψε την προετοιμασία των celebrities πριν ξεκινήσει το πάρτι του Σαββάτου.

Διαβάστε επίσης:

J2US: Josephine και Νικηφόρος έρχονται στο 15ο live

Νίκος Κοκλώνης: Το παρασκήνιο πίσω από την ιστορική συνάντηση Άννας Βίσση – Δέσποινας Βανδή στο J2US

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ