Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται απόψε το βράδυ (14/6) στο After Dark τον Νίκο Κοκλώνη, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, στο OPEN.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής και παραγωγός θυμάται τις πιο σημαντικές στιγμές στην καριέρα του και αποκαλύπτει το παρασκήνιο της συνύπαρξης της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή στη σκηνή του J2US. Ακόμα, αναφέρει ποιους άλλους δύο καλλιτέχνες θα ήθελε να φέρει κοντά!

Τι είπε για τη συνάντηση κορυφής πίσω στο 2020;

«Εντάξει την αγαπάω πάρα πολύ την Άννα Βίσση και την ευχαριστώ. Νομίζω μου έδωσαν αυτές οι δύο γυναίκες με τόσο μεγάλη ιστορία τη δυνατότητα στις καλύτερες στιγμές της ιδιωτικής τηλεόρασης να συμπεριλάβουν και τη στιγμή που παρουσίαζα εγώ το Just και τις έφερα εκεί», είπε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Όπως εξήγησε ο παρουσιαστής την ιδέα είχε ο Γιώργος Αρσενάκος. «Λέω να κάνουμε ραντεβού στο σπίτι. Ήρθε πρώτα η Δέσποινα για να της πω ότι έχουμε κανονίσει με την Άννα.

Κάθεται στον καναπέ, έρχεται και ο Αρσενάκος και της λέμε θα έρθει η Άννα. Ήταν η πρώτη φορά που θα βρισκόταν μαζί κάπου ιδιωτικά.

Ανοίγει η πόρτα μπαίνει η Άννα με ένα κουτί γλυκά, κοιτάζει τη Δέσποινα, τον Γιώργο, εμένα και αρχίζει “η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη”. Ε αυτό ήταν, κολλητές μετά.

Δεν κάνανε ούτε πρόβα ούτε τίποτα, όλα έγιναν στη σκηνή του J2US», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Διαβάστε επίσης:

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τον Νίκο Κοκλώνη στο After Dark

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ