Ο Γιάννης Σεβδικαλής και η Σοφία Κουρτίδου εντυπωσίασαν στο J2US το κοινό και την κριτική επιτροπή με τη μοναδική ερμηνεία της Δέσποινας Βανδή «Θέλω να σε ξεχάσω».

Το ζευγάρι εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή και ο Ηλίας Ψινάκης ανέφερε στον Γιάννη Σεβδικαλή πως του δίνει κουράγιο μόνο που υπάρχει.

Η Καίτη Γαρμπή ανέφερε ότι: «Ήσουν καταπληκτικός, είπες από τα ωραιότερα τραγούδια της Δέσποινας. Ξεκίνησες πολύ χαμηλά και συνέχισες ένα καταπληκτικό ρεφρέν».

«Μπήκες και νομίζω ότι μπήκες χαμηλά. Παρόλα αυτά με εντυπωσίασε αυτό που έγινε στο ρεφρέν. Με τρέλανε. Σοφία, όποιο τραγούδι κι αν πεις το αναβαθμίζεις. Έχεις τόσο ωραία φωνή, κρυστάλλινη. Ήσουν εντυπωσιακή! Γιάννη, μπράβο. Είπες πολύ ωραία ένα γυναικείο τραγούδι. Αυτό το τραγούδι να το αφιερώσουμε στη Δέσποινα Βανδή» ανέφερε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Και ο Σταμάτης Φασουλής: «Πολύ ωραία εμφάνιση. Το πρώτο κουπλέ ήταν πολύ χαμηλά. Δεν το είπες λάθος αλλά δεν άκουγα τις λέξεις. Όσον αφορά εκεί υπήρχε ένα σκάλωμα».

Διαβάστε επίσης: Αναστασοπούλου σε Ψινάκη: «Είναι άσχημο να χρησιμοποιούμε ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως το MeToo ως επιχείρημα να μην συμπαθούμε κάποιον»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ