Μετά την εμφάνιση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και του Ίαν Στρατή στο J2US ο Ηλίας Ψινάκης ανέφερε στον τραγουδιστή ότι στην αρχή δεν τον συμπαθούσε επειδή δεν συμπαθεί τη γυναίκα του.

Συγκριμένα ο Ηλίας Ψινάκης ανέφερε μετά το τέλος της εμφάνισης του μουσικού ζευγαριού ότι: «Κύριε Στρατή, δεν σας είχα δει live ποτέ. Είστε καταπληκτικός. Δεν μου ήσασταν συμπαθής γιατί δεν συμπαθώ τη γυναίκα σας! Για δικούς μου λόγους, μου είχε κάνει κάτι με το metoo. Είστε καταπληκτικός, έμεινα! Κυρία Αναστασοπούλου είμαι φαν σας. Δεν είναι δίκαιο όλοι να προσπαθούν και να βγαίνετε θεά!».

Μετά από τις διαφημίσεις, η Κατερίνα Στικούδη κάλεσε στο backstage την Πηνελόπη Αναστασοπούλου η οποία αναφέρθηκε στην ατάκα που είπε ο Ηλίας Ψινάκης για τη Μαίρη Συνατσάκη.

«Είναι ξεκάθαρα τα συναισθήματά μου και είναι πολύ άσχημο να χρησιμοποιούμε ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως το metoo ως επιχείρημα για να μη συμπαθούμε κάποιον. Οι γυναίκες που έχουν παλέψει για το metoo αξίζουν αγάπη κι όχι αντιπάθεια. Η βαθμολογία δεν έπρεπε να είναι 6 αλλά 0 γιατί είναι μεσοβέζικο, εφόσον υπάρχει πιο ξεκάθαρη λύση» ανέφερε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Να πω ότι συμφωνώ με την Πηνελόπη και εννοείται ότι είμαστε όλοι δίπλα στις γυναίκες. Μπράβο σε όλες τις γυναίκες που βρήκαν τη δύναμη, το κουράγιο γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να μιλήσουν για όσα έχουν βιώσει. Βλέπουμε δίπλα μας γυναικοκτονίες, φρικτά πράγματα. Εύχομαι καμία γυναίκα να μην βρεθεί σε αυτή τη θέση που βρέθηκαν όλες αυτές οι γυναίκες που έχουμε δει και ακούσει και άλλες τόσες που δεν έχουμε μάθει. Θέλω να ξεκαθαρίσω γιατί δεν θέλω σε καμία περίπτωση να αφήσω σκιά σε αυτό το πράγμα. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι μιλάμε για ένα περιστατικό και όχι το κίνημα MeToo» ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο Ηλίας Ψινάκης απάντησε και ανέφερε: «Η σύζυγος του κυρίου Στρατή άρχισε ένα metoo που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όλοι με έλεγαν βιαστή. Η κ. Λιόλιου με την επέμβαση της κυρίας αυτής και έχοντας το metoo ως σημαία. Η κ. Λιόλιου για μία εβδομάδα έκλαιγε γιατί όλοι της την είχαν πέσει επειδή δεν με κατήγγειλε. Το metoo είναι πολύ καλό και σωστό, απλά ευτελίζεται με μερικούς ανθρώπους που το εκμεταλλεύονται για να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια».

Ο Ίαν Στρατής ανέφερε πως αυτά τα πράγματα καλό είναι να μην λύνονται στην τηλεόραση.

Τι συνέβη πριν από δύο χρόνια και αναφέρθηκε ο Ηλίας Ψινάκης στη Μαίρη Συνατσάκη;

Πριν από δύο χρόνια, ο Ηλίας Ψινάκης ο οποίος ήταν κριτής στο X-Factor, τράβηξε προς τα κάτω το φόρεμα της Κατερίνας Λιόλιου προκαλώντας «θύελλα» αντιδράσεων:

Μάλιστα, εκείνη την ώρα ήταν στον αέρα και γύρω τους ήταν και άλλα άτομα και το συγκεκριμένο σκηνικό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media και όχι μόνο. Ανάμεσα σε εκείνους που πήραν θέση για το συγκεκριμένο περιστατικό, ήταν η Μαίρη Συνατσάκη η οποία μέσα από ένα story ανέφερε πως «Οι χειρονομίες του Ηλία Ψινάκη και τα σεξιστικά σχόλιά του είναι όψεις του ίδιου του Πατριατρικού νομίσματος που κινεί την κοινωνία μας. Και πρόσθεσε λέγοντας πως θα φοράμε ό,τι θέλουμε και πως δεν θα επιτρέπουμε σε κανέναν να απλώνει τα χέρια του χωρίς συναίνεση».

Διαβάστε επίσης: Ηλίας Ψινάκης σε Ίαν Στρατή: «Δεν μου ήσασταν συμπαθής γιατί δεν συμπαθώ τη γυναίκα σας»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ