Με «αέρα» μιούζικαλ, πολλές εκπλήξεις κα εντυπωσιακές εμφανίσεις πραγματοποιήθηκε το 3ο live του J2US. Το φαντασμαγορικό σόου του Νίκου Κοκλώνη στον Alpha μας κράτησε για ένα ακόμη Σάββατο συντροφιά και οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Από το live του J2US αποχώρησε και το πρώτο ζευγάρι που ήταν η Γιώρτα Γρίβα με τον Δημοσθένη Τζουμάνη.

Τι έγινε όμως, πίσω από τις κάμερες του J2US;

Οι προετοιμασίες των διαγωνιζομένων ξεκίνησαν από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου, καθώς εκτός από τις τελευταίες λεπτομέρειες στην εμφάνισή τους, έπρεπε να ξεκινήσει και η διααδικασία για μαλλιά, μακιγιάζ και όσα χρειάζονταν για να βρεθούν στο stage.

Ο φωτογραφικός φακός, μάλιστα, απαθανάτισε όλους τους συμμετέχοντες στα παρασκήνια του J2US και το κλίμα ήταν ιδιαίτερα καλό, μιας και πολλοί από τους celebrities που βρίσκονται στο σόου έχουν γίνει μια όμορφη παρέα. Tο καλό κλίμα φαίνεται στα video που ανεβάζουν φυσικά στα stories τους την ώρα του live, αλλά και στις φωτογραφίες από τα backstage που δείχνουν ότι όλα λιτουργούν στην παραγωγή του J2US σαν μια καλοκουρδισμένη μηχανή.

Δείτε τι έγινε πίσω από τις κάμερες:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ