Στις πρόβες του πιο φαντασμαγορικού σόου της ελληνικής τηλεόρασης σας βάζουμε ξανά. Το J2US επιστρέφει με ένα ακόμη live το ερχόμενο Σάββατο στις 20:00 πάντα μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Κατά τη διάρκεια των προβών περίμενε τον Νίκο Κοκλώνη μία ευχάριστη έκπληξη. Η Κατερίνα Καινούργιου και η Δανάη Μπάρκα παρακολούθησαν από κοντά την προετοιμασία των παικτών και στη συνέχεια θέλησαν να θέσουν ένα μεγάλο δίλημμά στον καλό τους φίλο και παρουσιαστή. Συγκεκριμένα η Super Κατερίνα τον ρώτησε να της πει ποια είναι η αγαπημένη του παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής. Πριν απαντήσει ο Νίκος Κοκλώνης εισέβαλε στο πλάνο και η Δανάη Μπάρκα λέγοντας του να προσέξει τι θα απαντήσει. Ο ίδιος φυσικά δεν θέλησε να πάρει θέση.

Δείτε το βίντεο που μοιράστηκε η Κατερίνα Καινούργιου:

Οι δύο παρουσιάστριες έχουν πολύ καλή σχέση παρά το γεγονός πως βρίσκονται «απέναντι» τηλεοπτικά. Μάλιστα στην έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν αντάλλαξαν μηνύματα και ευχήθηκαν «καλή αρχή» η μία στην άλλη. Πέρυσι και ενώ πάλι είχαν ζωντανές εκπομπές σε ανταγωνιστικά κανάλια, είχαν συνομιλήσει on air μέσω κινητού.

Θυμίζουμε πως η Κατερίνα Καινούργιου είχε κάνει guest εμφάνιση στον προηγούμενο κύκλο του J2US και φέτος αναμένεται να δούμε την Δανάη Μπάρκα στον ίδιο ρόλο. Μην ξεχνάμε εξάλλου πως η τελευταία έχει εξαιρετική φωνή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ