Η Σάσα Σταμάτη και η Ιωάννα Τούνη συνυπάρχουν αρμονικά στο φαντασμαγορικό σόου του Alpha που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης. Η δημοσιογράφος και η influencer συναντιούνται τακτικά με αφορμή τις πρόβες του J2US και φαίνεται πως η «κόντρα» τους ανήκει οριστικά στο παρελθόν.

Το okmag.gr τις συνάντησε το μεσημέρι της Πέμπτης στις προετοιμασίες για το 3ο live του J2US που θα δούμε αυτό το Σάββατο στις 20:00, στον Alpha. Οι δυο τους πόζαραν στον φωτογραφικό μας φακό και στη συνέχεια έκαναν μια ζεστή κουβέντα.

Το μόνο που τις «χωρίζει» πια είναι ο ανταγωνισμός του παιχνιδιού αφού η καθεμιά διεκδικεί με τον παρτενέρ της την εύνοια της κριτικής επιτροπής και του κοινού που τις ψηφίζει.

Πώς ξεκίνησε η «κόντρα»

Τον Νοέμβρη του 2020 η Ιωάννα Τούνη είχε δώσει μια συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη για την εφημερίδα OnTime και μεταξύ άλλων είχε χαρακτηρίσει όσους παίρνουν 800 ευρώ ως «τεμπέληδες». Έγινε, όπως ήταν φυσικό, μεγάλος ντόρος γύρω από αυτό καθώς η δήλωση σχολιάστηκε από όλα τα media ενώ στη συνέχεια η influencer υποστήριξε ότι δεν έχει δώσει συνέντευξη και ότι η συζήτησή τους ήταν σε φιλικό επίπεδο. Ακολούθησε η δημοσιοποίηση της του ηχητικού της συνομιλίας τους από τη δημοσιογράφο.

Οι σχέσεις τους διαταράχθηκαν ενώ τρεις εβδομάδες μετά τον «σάλο» βρέθηκαν στον ίδιο χώρο με αφορμή τα βραβεία Mad.

Η πρώτη συνάντηση

Η πρώτη συνάντηση Σάσας Σταμάτη και Ιωάννας Τούνη μετά την αντιπαράθεσή τους έγινε τον Δεκέμβριο του 2020. «Είναι όλα τέλεια. Εγώ τη συνάντησα κιόλας και τη χαιρέτησα μέσα που την είδα», δήλωσε τότε η δημοσιογράφος αναφέροντας πως η απάντηση της Ιωάννας ήταν τυπική. «Μα δεν είμαστε και κολλητές έτσι κι αλλιώς».

Φωτογραφίες: Νίκος Δρούκας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ