Αργά το απόγευμα της Πέμπτης κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το νέο κύκλο του J2US στον Alpha. Ο Νίκος Κοκλώνης μαζί με τους κριτές: Σταμάτη Φασουλή, Δέσποινα Βανδή και Βίκυ Σταυροπούλου παρουσίασαν ένα εντυπωσιακό video για το comeback τους και μας έδωσαν μια γεύση από τη λάμψη και τις εκπλήξεις που έρχονται στο φαντασμαγορικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης.

Το τρέιλερ του φετινού J2US είχε χορό, τραγούδι, αλλά και μια αινιγματική διάθεση, αφού δεν αποκαλύφθηκε ποιος θα είναι ο τέταρτος κριτής. Τα γυρίσματα έγιναν στα ναυπηγεία Σαλαμίνας και διήρκησαν σχεδόν όλη μέρα.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» εξασφάλισε αποκλειστικά backstage υλικό από τα γυρίσματα.

Παράλληλα η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε πολύ σημαντικές πληροφορίες για τον 4ο κριτή και τον λόγο που δεν ήταν στα γυρίσματα.

«Ξέρω ότι έγινε ένα πολύ σημαντικό ραντεβού με τον 4ο κριτή και δεν είναι αυτός που ακούτε. Έλειπε στο εξωτερικό, ήταν εκτός και δεν μπορούσε να είναι στα γυρίσματα με τίποτα και το ήξερε ο Νίκος», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και αποκάλυψε: «Κρατήστε ότι ο κριτής που θα είναι στο πλευρό του Νίκου έλειπε στο εξωτερικό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ