Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του J2US ξεκίνησε. Ο Νίκος Κοκλώνης έχει ετοιμάσει ένα σόου που θα γίνει το talk of the town για ακόμη μία σεζόν. Ο παρουσιαστής του Alpha επιστρέφει με περισσότερο κέφι από ποτέ και έχει στο πλευρό τη μια ανανεωμένη επιτροπή και ταλαντούχος συμμετέχοντες.

Το τρέιλερ του νέου κύκλου του J2US μας δίνει μία γεύση από όσα θα δούμε σύντομα στις οθόνες μας. Οι προετοιμασίες άλλωστε είχαν ξεκινήσει εδώ και καιρό με τον Νίκο Κοκλώνη να μας «κλείνει το μάτι».

Το πρωί της Πέμπτης μας έδωσε ένα μικρό teaser και ακολούθησε το εντυπωσιακό τρέιλερ που αποκαλύφθηκε παρατείνοντας την αγωνία μας μέσα από το Instagram του.

Στο τρέιλερ ο οικοδεσπότης του J2US καλεί δίπλα του τη Δέσποινα Βανδή, τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Σταμάτη Φασουλή για να υποδεχτούν τον τέταρτο κριτή. Ποιος θα είναι αυτός που θα πάρει τη θέση της Μαρίας Μπακοδήμου;

Φυσικά, ο Νίκος Κοκλώνης επιστρέφει αποφασισμένος να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στο τραγούδι και φέτος στο φαντασμαγορικό σόου. Έκανε την αρχή με την διασκευή ενός αγαπημένου τραπ κομματιού που δεν είναι άλλο από το «Νησί».

«Παίζει πάρτι εδώ στο Just», μας τραγουδάει και ανυπομονούμε για τη συνέχεια που αναμένεται να έχει πολλές εκπλήξεις όσον αφορά τα ονόματα που θα πλαισιώσουν το φετινό talent show.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ