Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Ίαν Στρατής ανέβηκαν στη σκηνή του J2US και ερμήνευσαν το Bliding Lights του Weeknd και αποθεώθηκαν.

«Πωπω, Παναγιά μου και Χριστέ μου. Τι έγινε πάλι ρε παιδιά; Νόμιζα ότι άκουγα CD. Δεν έχει καμία διαφορά από το πρωτότυπο. Δηλαδή άμα πάμε έτσι, τι θα γίνει; Τα δεκάρια πέφτουν βροχή. Τα παιδιά εδώ και πάρα πολύ καιρό έχουν περάσει στον τελικό. Είναι άψογα, χάρμα οφθαλμών και αυτιών», είπε η Καίτη Γαρμπή.

«Τι να πει κανείς για εσάς; Είστε τόσο ολοκληρωμένο και ταλαντούχο ζευγάρι που δεν βρίσκω λόγια να εκφράσω τον θαυμασμό μου. Ο τρόπος που συνεννοείστε μουσικά, η ακρίβεια με την οποία τραγουδάτε και κάνετε τις τρέλες σας, είναι τόσο αναζωογονητικό για εμάς. Είστε μια έκπληξη κάθε φορά. Με ό,τι κι αν δοκιμαστείτε το ανανεώνετε, το φωτίζετε», ανέφερε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Έχω μια καψούρα στον τύπο δεξιά (σσ Ίαν). Αυτά τα παιδιά κάνουν το τέλειο performance on stage. Η Πηνελόπη είναι καταπληκτική. Για τον τύπο έχω μεγάλη καψούρα και τέτοιες φωνές βγαίνουν μια φορά στα τριάντα χρόνια», είπε ο Διονύσης Σχοινάς.

«Είστε ένα άριστο ζευγάρι. Είναι τόσο ισορροπημένο!», κατέληξε η Δέσποινα Βανδή με το ζευγάρι να συγκεντρώνει 40 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης:

J2US: O Γιάννης Σεβδικαλής και η Σοφία Κουρτίδου τραγούδησαν Σάκη Ρούβα και εντυπωσίασαν

J2US: H εντυπωσιακή disco έναρξη του Νίκου Κοκλώνη!

J2US: Το okmag στα παρασκήνια του 15ου live

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ