Τελευταία από όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές έριξε αυλαία η εκπομπή της Ιωάννα Μαλέσκου, η παρουσιάστρια που δοκίμασε τις δυνάμεις της και τις αντοχές της τη φετινή σεζόν, ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβρη.

Μια χρονιά δύσκολη που λίγο πριν το φινάλε είχε αποχωρήσεις αποχωρήσεις βασικών στελεχών. Λίγο πριν τους τίτλους τέλους η παρουσιάστρια ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες ενώ έκανε και τον απολογισμό της χρονιάς, τόσο για τα λάθη της όσο και στην κριτική που της ασκήθηκε.

«Από όταν ξεκίνησα την εκπομπή αυτή κάποιοι είπαν ότι είμαι έξω από τα νερά μου. Ναι, ένιωθα έτσι στην αρχή και αυτό είναι λογικό. Επειδή αγαπώ αυτό που κάνω, έχω κάνει την προσπάθειά μου, και σας υπόσχομαι ότι όσο υπάρχω τηλεοπτικά θα γίνομαι καλύτερος άνθρωπος και θα εξελίσσομαι ως επαγγελματίας. Γιατί εδώ δεν έρχομαι να δείχνω στημένη ή σαν ρομπότ – έχω ακούσει κατά καιρούς διάφορα. Τα κρατάω όλα αυτά, μαθαίνω από τα λάθη μου. Μόνο στημένη δεν αισθάνομαι, αισθάνομαι ο εαυτός μου και αυτό με κάνει και χαμογελάω. Επειδή τα πράγματα όταν τους δίνεις χώρο και χρόνο και κυρίως πιστεύεις σε αυτά γιατί ο σταθμός πίστεψε σε μένα, με αγκάλιασε και με στήριξε. Και όλοι αυτοί οι κλυδωνισμοί που περνάμε στις θάλασσές μας μάς κάνουν πιο γεμάτους. Είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Δείτε στο Znews.gr όλο το απόσπασμα από την τελευταία εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου για τη φετινή σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ