Η φετινή χρονιά για την Ιωάννα Μαλέσκου στο κανάλι του Φαλήρου ήταν άκρως διδακτική αφού η παρουσιάστρια, που ήρθε με φόρα για να κατακτήσει το στέμμα ως διάδοχος της Μενεγάκη, σύντομα διαπίστωσε τις δυσκολίες και η προσγείωσή μόνο ομαλή δεν ήταν. Τα νούμερα τηλεθέασης σύμφωνα με τους ιθύνοντες του σταθμού ήταν ικανοποιητικά. Ωστόσο οι καλά γνωρίζοντας υποστηρίζουν πως η εκπομπή Love it δεν κατάφερε να εξαργυρώσει την επιτυχία του Survivor.

Στο κανάλι του Φαλήρου μετά και την αλλαγή στελεχών στην πυραμίδα του σταθμού που υποστήριζαν και πίστευαν την Ιωάννα Μαλέσκου θέλουν η εκπομπή να συνεχίσει όπως ακριβώς είναι και σήμερα. Τα σενάρια που θέλουν την παρουσιάστρια να επιθυμεί μεγαλύτερη εκπομπή και να βρίσκεται απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη για την επόμενη σεζόν, δεν ισχύουν. Αφού η Ευα Αντωνοπούλου με το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων είναι σταθερή αξία όχι μόνο στους πίνακες τηλεθέασης αλλά και για το prestige του σταθμού. Σύμφωνα με πληροφορίες η εκπομπή θα κάνει ένα γενικό restart ως προς το δυναμικό της, πίσω από τις κάμερες. Στο  τιμόνι της εκπομπής -μετά την παραίτηση των αρχισυντακτών  Γρηγορόπουλου- Παλούδη  –  θα παραμείνει ο  αρχισυντάκτης Νίκος Σερεμετάκης που ανέλαβε μετά τις αποχωρήσεις αλλά  και η δημοσιογράφος, Μάρτζυ Λαζάρου που βρίσκεται και μπροστά στις κάμερες. Για την επόμενη σεζόν υπάρχει η σκέψη παρά τις φήμες ότι θα γίνουν αλλαγές στην παρέα της Ιωάννας Μαλέσκου να μην αλλάξει τίποτα και ως προς τους συνεργάτες της παρουσιάστριας μπροστά στις κάμερες.

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, ο Μάνος Μαγιάτης και η Μάρτζυ Λαζάρου ακόμη δεν έχουν ανανεώσει για του χρόνου παρά την θετική πρόθεση που παρασκηνιακά δείχνει το κανάλι. Η σκέψη να γίνει μια προσθήκη στο πάνελ από κάποιον παίκτη του Survivor θα εξαρτηθεί για το πότε έχουν σκοπό να προβληθεί το ριαλιτι επιβίωσης, χωρίς να αποκλείεται αν η πανδημία το επιτρέψει αυτό να γίνει το δεύτερο μισό της σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ