Η Βίκυ Καγιά μπορεί να παρουσιάζει το DWTS ωστόσο σε ένα από τα επόμενα κυριακάτικα live θα την δούμε με διπλό ρόλο. Μετά τον Νίκο Μουτσινά, που θα χορέψει την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, θα δούμε και την παρουσιάστρια να δοκιμάζεται στον χορό.

Όπως σας είχε γράψει το okmag, η παραγωγή του DWTS κάθε εβδομάδα θα φιλοξενεί και μια guest εμφάνιση από λαμπερά πρόσωπα της showbiz. Η οικοδέσποινα του σόου θα κάνει μια εμφάνιση έκπληξη στο παρκέ και θα σταθεί απέναντι από την κριτική επιτροπή για να την βαθμολογήσουν και να αξιολογήσουν τις χορευτικές της ικανότητες.

Η Βίκυ Καγιά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, θα κάνει πρόβες για δύο dance κομμάτια που θα χορέψει στο DWTS. Ωστόσο, επειδή το σόου χορού θα μεταφερθεί Παρασκευή και μάλιστα θα προβληθεί και παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν το χορευτικό της θα είναι η μια από τις πολλές εκπλήξεις που ετοιμάζουν για εκείνα τα δύο special επεισόδια.

Οι δηλώσεις της για το DWTS και το GNTM

«Αν στηρίζεις κάτι, το στηρίζεις, όπως και να έχει», είχε πει στη Ναταλία Γερμανού. Στην ίδια συνέντευξη είχε μιλήσει όμως και για το GNTM και πόσο της έχει λείψει. «Και εμένα μου έχει λείψει το  GNTM αλλά έπρεπε να το βγάλω από μέσα μου γιατί έχω δυο παιδιά και έχω τον σύζυγό μου, ήταν πέντε χρόνια non stop και αν χάσεις τον εαυτό σου δουλεύοντας, τι άλλο μπορείς να δώσεις», ανέφερε η Βίκυ Καγιά. Παρδέχτηκε μάλιστα ότι της πήρε χρόνο και προσωπική δουλειά για να το διαχειριστεί.

«Δε μπορώ να σου κρύψω όμως ότι απολαμβάνω που είμαι στο Dancing with the Stars. Είμαι χαλαρή. Δυσκολεύτηκα πολύ να βγάλω το GNTM από μέσα μου. Το έκλαψα το θέμα. Την άνοιξη ήμουν πιο γκρι, έπαθα κάτι. Ήμουν στην ψυχαναλύτριά μου πιο συχνά αλλά το είχα ανάγκη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ