Ένας τραγουδιστής έκπληξη θα κάνει την εμφάνισή του σε ένα από τα επόμενα live του DWTS. H παραγωγή, όπως πρώτο σας είχε γράψει το οκmag.gr και ο Γιώργος Μπέζας, θέλοντας να ενισχύσει το πρόγραμμα του σόου χορού αποφάσισε να φιλοξενήσει με guest εμφανίσεις. Πρόσωπα που το τηλεοπτικό κοινό αγαπά και που θα κάνουν την έκπληξη τα βράδια της Κυριακής.

Ηθοποιοί, τραγουδιστές και παρουσιαστές είναι στη λίστα της παραγωγής. Θα βρεθούν τόσο στη θέση των κριτών όσο και στη θέση των διαγωνιζόμενων στο παρκέ αποκαλύπτοντας τις χορευτικές τους ικανότητες. Έχουμε ήδη το πρώτο όνομα! Ο τραγουδιστής που δέχτηκε με χαρά να βρεθεί στο πλατό και να τραγουδήσει ζωντανά είναι ο Πασχάλης. Ο σταρ των 60s και των 70s θα ντύσει τις χορευτικές φιγούρες των ζευγαριών με τις επιτυχίες του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, θα βρεθεί στο DWTS στο 8o live. Σίγουρα ένα από τα ζευγάρια που θα χορέψει με τα τραγούδια του θα είναι αυτό της καλής του φίλης Μπέσσυς Αργυράκη. Πρόκειται για ένα τα μεγάλα φαβορί του χορευτικού σόου, αν κρίνουμε από την αγάπη του κόσμου.

Ποιοι άλλοι έχουν δεχτεί πρόταση

Από τα ονόματα που φαίνεται πως έχουν δεχθεί πρόταση για μια guest εμφάνιση είναι η Ελένη Φουρέιρα αλλά και ο Ηλίας Βρεττός. Στο Star θέλουν να ενισχύσουν με αυτό τον τρόπο το DWTS και να δώσουν έναν άλλο αέρα στο σόου χορού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ