Η φωνή της Εβελίνας Νικόλιζα έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο J2US. Παρόλο που η ίδια βάζει δίπλα στην ιδιότητα της τραγουδίστριας και αυτές της παρουσιάστριας και της YouTuber, φαίνεται πως το ταλέντο της ξεχωρίζει. Είναι άλλωστε οικογενειακή υπόθεση αφού η μαμά της είναι η Μπέσυ Αργυράκη. Μαμά και κόρη έχουν ιδιαίτερη σχέση και μάλιστα αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να της καταστρέψει και την πρόταση γάμου από τον Κλεάνθη Κωνσταντινίδη.

«Τη θαυμάζω τόσο πολύ και την καμαρώνω γιατί έπρεπε να το δείξει αυτό ότι το κάνει», μας λέει η Εβελίνα Νικόλιζα για τη συμμετοχή της μαμάς της στο Dancing with the stars. Ήταν μάλιστα κι εκείνη που την ενθάρρυνε να πει το «ναι» γιατο χορευτικό σόου του Star.

Η πρόταση γάμου που της κατέστρεψε

Η σχέση της με την Κλεάνθη Κωνσταντινίδη μετρά 8 χρόνια -γνωρίζονται εννιά- και μέσα σε αυτά έχει υπάρξει διάθεση για να γίνει πρόταση γάμου. Η Μπέσυ Αργυράκη όμως κατάφερε να την… καταστρέψει!

«Είχε πάει σε κάποια φάση να μου κάνει πρόταση γάμου απλώς το είπε στη μαμά του και η μαμά του στη μαμά μου και η μαμά μου, της ξέφυγε σε εμένα», αποκαλύπτει στο okmag.

Η Εβελίνα Νικόλιζα με το τηλεοπτικό της ταίρι στο J2US, Νίκος Μπάρκουλης.

Λίγες εβδομάδες νωρίτερα το ζευγάρι είχε ποζάρει για το περιοδικό ΟΚ! και μίλησε για τη σχέση του. «Οι γονείς μου, μέχρι και πριν από έναν χρόνο, με πίεζαν πολύ. Βλέποντας όμως ότι όσο εκείνοι πιέζουν, τόσο εγώ μουλαρώνω, το έχουν ελαττώσει. Η μητέρα μου βέβαια συχνά πυκνά αναρωτιέται: “Δηλαδή, εγώ δεν θα γίνω γιαγιά;”», δήλωσε η Εβελίνα Νικόλιζα. .

«Οι γονείς πάντα θα ζητάνε από τα παιδιά τους να παντρευτούν. Επειδή τους αγαπάμε πολύ, δεν θα μας πείραζε να το κάνουμε. Απλά θα επιθυμούσαμε να γίνει με τον τρόπο που θέλουμε εμείς», συμπλήρωσε ο Κλεάνθης.

Δείτε στο παραπάνω όσα μας αποκάλυψε για την πρόταση γάμου αλλά και την συμμετοχή της στο J2US.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ