Η πολυαναμενόμενη σειρά με την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ο Δάσκαλος», σύμφωνα με πληροφορίες, θα κάνει πρεμιέρα στα μισά της δεύτερης σεζόν, στο Mega. Το μεγαλύτερο μέρος του γυρίστηκε στον αγαπημένο τόπο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη όπου ζει και η γιαγιά του, στους Παξούς.

Σε ένα backstage βίντεο που ανέβασε ο σκηνοθέτης από τα πρώτα γυρίσματα εκτός των άλλων συντελεστών βλέπουμε και την Χαρούλα Αλεξίου που θα έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης, που είναι πολύ περήφανος για αυτή την συνεργασία αλλά ταυτόχρονα και ο πιο αυστηρός κριτής του εαυτού του έγραψε: «Θέλει ακόμα δουλειά, χρόνο,κόπο και υπομονή για να γίνει αυτό που του αξίζει.. Κάπως έτσι γίνονται τα όνειρα πραγματικότητα. Σε λίγες μέρες αρχίζουμε πάλι. Αυτή τη φορά στους Παξους!»

Με ένα καστ σπουδαίων ηθοποιών, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα παίξει τον δάσκαλο και η Κλέλια Ανδριολάτου τη μαθήτρια που θα τον σαγηνεύσει. Οι Φάνης Μουρατίδης και Μαρία Καβογιάννη θα είναι καθηγητές στο σχολείο, ενώ ο Αντίνοος Αλμπάνης θα είναι φίλος του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Επίσης, η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου θα είναι η σύζυγος του πρωταγωνιστή.

Η βασική ιστορία της σειράς

Ο δάσκαλος (Χριστόφορος Παπακαλιάτης), επισκέπτεται τους Παξούς εν μέσω πανδημίας, με στόχο να δημιουργήσει από την αρχή ένα φεστιβάλ μουσικής. Δείχνει ενθουσιασμένος, αλλά και διστακτικός με το νέο του αυτό βήμα. Δέχεται αυτή τη μεγάλη πρόταση, χωρίς να συνειδητοποιεί πόσο πολύ θα αλλάξει η καθημερινότητά του. Εκεί, θα προτείνει στην Χαρούλα Αλεξίου (η οποία θα υποδυθεί μία εξαιρετική τραγουδίστρια) να τραγουδήσει στο φεστιβάλ του.

Η Χάρις Αλεξίου θα μπει στον ρόλο μίας γυναίκας, μιας σπουδαίας ερμηνεύτριας η οποία έχασε την αίγλη της με το πέρας του χρόνου. Μιας ηρωίδας που αναζητά τρόπους να βρει ξανά τον παλιό της εαυτό πάνω στη μουσική σκηνή και στα μάτια του κόσμου.

Ο πρωταγωνιστής κι εκείνη γίνονται μία αχώριστη ομάδα, με τις ζωές τους να αλλάζουν ριζικά. Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετά στοιχεία της σειράς, και κυρίως του ρόλου της, είναι εμπνευσμένα από τη ζωή της κορυφαίας ερμηνεύτριας.

Περισσότερα επί της οθόνης στα μέσα του χειμώνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ