Στη γραφική Αρεόπολη στη Μέσα Μάνη ο έρωτας των τηλεοπτικών ζευγαριών που εμφανίζονται στην επιτυχημένη σειρά του Μega συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Το ΟΚ! βρέθηκε στα γυρίσματα εξασφαλίζοντας αποκλειστικές φωτογραφίες από τα επόμενα επεισόδια της Γης της ελιάς (Κυριακή – Παρασκευή στις 21.00). «Είναι πανέξυπνος, ταλαντούχος και χαρισματικός άνθρωπος. Τον εκτιμώ πολύ και είμαι πολύ χαρούμενος για τη συνεργασία μας» εξηγεί στο περιοδικό ο Τάσος Ιορδανίδης (Μάνος) αναφερόμενος στον σκηνοθέτη της σειράς Αντρέα Γεωργίου. «Eίναι φανταστικά τα γυρίσματα σε αυτό το μαγικό μέρος.

Η αγάπη και η φιλοξενία του κόσμου της Μάνης είναι υπέροχες» αναφέρει η Ιφιγένεια Τζόλα, που υποδύεται τη Βασιλική. Με τον τηλεοπτικό της αγαπημένο, Φίλιππο (Διονύση Παπανδρέου), «αν και περάσαμε μια έντονη κρίση, είμαστε ξανά μαζί, αγαπημένοι και έτοιμοι να ζήσουμε πολύ όμορφες στιγμές» αποκαλύπτει η ίδια για το σεναριακό τους μέλλον.

Όσο για το ώριμο ζευγάρι Λυκούργου (Γιώργος Παρτσαλάκης) – Χάιδως (Στέλα Φυρογένη), εκείνος εξακολουθεί να προσπαθεί να συγκρατήσει την πάντα έντονη Μανιάτισσα αγαπημένη του, χωρίς πάντα να τα καταφέρνει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ