Ο Κούλλης Νικολάου, ο «Δημοσθένης» από τη σειρά «Η γη της ελιάς» μιλάει στο περιοδικό ΟΚ! για τη νέα απαιτητική τηλεοπτική σεζόν αλλά και για τον Αντρέα Γεωργίου.

Συνεργάζεσαι με τον Αντρέα Γεωργίου περισσότερα από 11 χρόνια. Ποιο είναι το μυστικό της καλής αυτής συνεργασίας;

Το μυστικό είναι αυτό που ισχύει σε όλες τις σχέσεις, η αμερόληπτη και αληθινή αγάπη συμπορευόμενη με ένα κοινό όραμα. Για τον Αντρέα και τη σχέση μας έχω μιλήσει πολλές φορές και πλέον ακούγεται και λίγο γραφικό, αλλά είναι μια σχέση μοναδική, θεοσκέπαστη, θα έλεγα. Νιώθω τυχερός και απόλυτα ευλογημένος που συναντηθήκαμε, ονειρευτήκαμε και δημιουργήσαμε όλο αυτό που μας εκφράζει απόλυτα και στεγάζει μια τεράστια ομάδα ανθρώπων που δουλεύουν για την εταιρεία μας (σ.σ. G&N Make It Productions) και για αυτό το όνειρο, αλλά και εκατομμύρια ανθρώπους που ανταποκρίνονται στη δουλειά μας με αγάπη και θαυμασμό.

Ποια είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση που δέχεσαι από τις δουλειές σου;

Το γεγονός ότι υπάρχουμε, δημιουργούμε και έχουμε ανταπόκριση και συζήτηση. Όμως, πάνω απ’ όλα, ικανοποίηση και τεράστια χαρά μάς δίνει η αγάπη του κόσμου, που δεν ανταλλάσσεται με όλο το χρυσάφι της γης.

Τι σου λέει ο κόσμος στον δρόμο;

Ο κόσμος σε επιβραβεύει με την ανάγκη του να σου μιλήσει – θα σου ζητήσει μια φωτογραφία γιατί σε θεωρεί δικό του άνθρωπο και θέλει να τον θεωρείς δικό σου άνθρωπο, κάτι συναρπαστικό και υπέροχο.

Κάνετε πάντα ευχάριστες ανατροπές στο κάστινγκ. Ποιος ηθοποιός θα ήθελες να παίξει σε σειρά σας;

Δεν έχω ποτέ στο μυαλό μου κάποιον ηθοποιό που θα ήθελα ντε και καλά να συμμετάσχει. Πιστεύω στον ρόλο που γράφεται με βάση το σενάριο και στην όλη διαδικασία να τον ταιριάξεις με τον ηθοποιό. Στις περισσότερες δουλειές μας αυτή την ευθύνη την έχει ο Αντρέας, χωρίς να βγάζω τη σκούφια μου απέξω. Αλλά ειδικά στη «Γη της ελιάς», το κάστινγκ το έχει κάνει αποκλειστικά ο Αντρέας, τον οποίο θεωρώ ικανότατο και πανέξυπνο. Πάντα καταφέρνει να παντρεύει υπέροχα τον ρόλο με τον ηθοποιό.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ