Το Survivor διανύει την τρίτη εβδομάδα στον τηλεοπτικό αέρα και το κοινό φαίνεται πως το έχει αγκαλιάσει. Εντάσεις, έρωτες, οικειοθελείς αποχωρήσεις και πολύ παρασκήνιο έχει η τηλεοπτική σκαλέτα του ριάλιτι επιβίωσης. Κάποιοι θεωρούν πως ακόμη και  ο Φώσκολος θα ζήλευε το τόσο καλογραμμένο σενάριο.

Η Μυριέλλα Κουρεντή για κάποιους παίζει τον ωραιότερο ρόλο της καριέρας της. Ο Βαλάντης μοιάζει να περνά ασφυκτικά στην παραλία του Αγίου Δομίνικου, με όσα συμβαίνουν γύρω του. Οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές του φετινού Survivor είναι αυτές οι δύο προσωπικότητες. Σύμφωνα με πληροφορίες θα δούμε πολλές φορές να ισορροπούν στις κόκκινες γραμμές, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στους τηλεθεατές.

Ο Τούρκος παραγωγός όπως σας είχε γράψει εδώ και πολύ καιρό αποκλειστικά το okmag έχει βάλει στόχο να τινάξει την τηλεοπτική μπάνκα στον αέρα. Γι΄ αυτό και παρακολουθεί την κάθε λεπτομέρεια που θα του φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο έρωτας της Μυριέλλας και του Γιώργου ξεπερνά κάθε προηγούμενο έρωτα στην ιστορία των ριάλιτι. Ένας έρωτας που έχει δύο παράλληλες δράσεις.

Ο ρόλος του Γιάννη Λυγνού

Το ζευγάρι με δεκάδες κάμερες γύρω του μοιάζει να απολαμβάνει παρά τις επικρίσεις τη σχέση τους στον Άγιο Δομίνικο. Ταυτόχεονα χιλιάδες μίλια μακριά υπάρχει ο Γιάννης Λυγνός. Ο αγαπημένος συνεργάτης, όπως τον αποκάλεσε εκείνη. Ο άνθρωπος ουδηλώνει αιώνια αγάπη και αφοσιώση στη γυναίκα αυτή. Και αυτά που τους ενώνουν όπως φαίνεται είναι πολλά.

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει γίνει γνωστή η απόφαση που έχει πάρει ο μουσικός στην πρόταση που του έχει γίνει. Όπως σας έχουμε γράψει εδώ τον θέλουν να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και να μπει στο Survivor ως παίκτης.

Ωστόσο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο δαιμόνιος Τούρκος παραγωγός φαίνεται πως τις επόμενες εβδομάδες ετοιμάζει μια έκπληξη για τους παίκτες του Survivor. Το ρεπορτάζ θέλει να ταξιδεύουν για τον Άγιο Δομίνικο πρόσωπα αγαπημένα των παικτών που θα τους κάνουν έκπληξη.

Οι άνθρωποι αυτοί θα τους συναντήσουν μόνο για λίγα λεπτά σε ένα πάρτι που θα στηθεί θυμίζοντας σκηνικό από την ταινία Χίλια και μία Νύχτες. Μένει να δούμε αν ανάμεσα στα πρόσωπα θα είναι και ο αγαπημένος της Μυριέλλας Κουρεντή, Γιάννης Λυγνός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ