Για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν, όταν ακόμη τα παιδιά της ήταν σε μικρή ηλικία μίλησε ανοιχτά η Γιάννα Αγγελοπούλου. Η ίδια θα είναι απόψε καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός κι ο Άλλος» και σε απόσπασμα της συνέντευξης που προβλήθηκε από το «Mega Καλημέρα», έγινε γνωστό το σοβαρό πρόβλημα που είχε περάσει.

«Περάσαμε δύσκολες εποχές γιατί εντάξει ο Θόδωρος είναι ένας άνθρωπος που έχει πάρα πολλά καλά, και ξαφνικά βρέθηκε στη σκιά κι όλοι μιλούσαν για την Γιάννα. Μια σχέση που την είχαμε σφυρηλατήσει, γιατί ήταν μια σχέση αποδοχής του ενός από τον άλλον κι ήταν ισορροπημένη, και ξαφνικά είχε φύγει. Αυτό συν το θέμα της υγείας μου, που ήρθε μόλις τελείωσαν οι Ολυμπιακοί. Όταν έρχεται κάτι πρέπει να έχεις το θάρρος να πεις το αντιμετωπίζω κι όχι ότι έτσι είναι η κατάσταση και χωρίζω. Πράγματι περάσαμε μια τέτοια δυσκολία. Το ξεπεράσαμε για να λέγομαι ακόμα για Αγγελοπούλου», ανέφερε αρχικά.

Και εξήγησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε: «Όταν μου είπαν “έχεις αυτό και θα κοιτάξουμε να το προλάβουμε”, ήταν οι πρώτες διακοπές που έκανα με τα παιδιά μου, Χριστούγεννα. Ο γιατρός φοβήθηκε, είπε στον άνδρα μου “ότι το αίμα της είναι σαν νερό. Πρέπει να την πάτε στο νοσοκομείο”. Κοίτα λέω πόσα έχω περάσει και θα γίνει μια στραβή. Φοβήθηκα, υπήρχε κίνδυνος για όλα».

Τέλος, για το πώς είναι ως πεθερά, ανέφερε πως αυτό που θέλει είναι να είναι τα παιδιά της ευτυχισμένα και στηρίζει περισσότερο τους συντρόφους των παιδιών της, παρά τα ίδια τα παιδιά της.

Δείτε τι είπε η Γιάννα Αγγελοπούλου για την άγνωστη περιπέτεια υγείας που πέρασε μετά τους Ολυμπιακούς:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ