Την Τετάρτη άνοιξε αυλαία το 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, για 9η συνεχή χρονιά, στην πόλη των Δελφών. Τίτλος της φετινής συνάντησης, που θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 13 Απριλίου 2024, είναι η «Μεγάλη Μετάβαση», με κεντρικό άξονα των συζητήσεων τις πολύπλευρες μεταβάσεις που σημειώνονται σχεδόν σε κάθε τομέα της σύγχρονης ζωής.

Την πρώτη ημέρα μάλιστα υπήρξε και ομιλία της Γιάννας Αγγελοπούλου Δασκαλάκη. Η ίδια επέλεξε ένα σοφιστικέ look. Διάλεξε navy σύνολο και μια υπερμεγέθη συλλεκτική τσάντα Birkin της Hermès. Πρόκειται για ένα από τα πιο iconic και πολυτελή αξεσουάρ μόδας με την τιμή τους να αγγίζει πολλά χιλιάδες ευρώ και να φτάνει και πενταψήφια ποσά. Η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη ολοκλήρωσε το σύνολο με κλασικές δίχρωμες γόβες Chanel.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Φόρουμ

Στους Δελφούς βρέθηκαν μεταξύ άλλων η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, η καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Κατερίνα Ευαγγελάτου καθώς και η συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ. Παρούσα είναι και η Μαρέβα Μητσοτάκη με chic casual look.

Εμείς σταθήκαμε στα ανοιξιάτικα looks όσων παρευρίσκονται στους Δελφούς για τη σημαντική διοργάνωση. Δείτε στην παρακάτω gallery τις εντυπωσιακές εμφανίσεις:

Διαβάστε επίσης: Γιάννα Αγγελοπούλου: Με υπερμεγέθη συλλεκτική τσάντα Hermès και γόβες Chanel στους Δελφούς

Μαρέβα Μητσοτάκη: Η chic casual εμφάνιση με sneakers στην απόχρωση που θα φορέσουμε την άνοιξη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ