Οι «Ράδιο Αρβύλα» επέστρεψαν απόψε στις 20:00 στον τηλεοπτικό αέρα, με τον Αντώνη Κανάκη, τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση να διαψεύδουν τις φήμες που τους ήθελαν να ρίχνουν τίτλους τέλους στην εκπομπή.

Οι τρεις παρουσιαστές έκαναν comeback μετά το σκάνδαλο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μετά την αποκάλυψη για τα ροζ βίντεο που δημοσίευσε σε πορνογραφικό site με ερωτικές στιγμές με πρώην συντρόφους του. Οι τηλεθεατές βέβαια αντέδρασαν στην απόφαση να βγει ξανά το «Ράδιο Αρβύλα» στον «αέρα» και μέσα από τα social media είχαν ξεκινήσει προσπάθειες για μποϊκοτάζ.

Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς, ο Χρήστος Κιούσης, ο Κώστας Κωστόπουλος και ο Στάθης Ροσσόλυμος εμφανίστηκαν στο πλατό ενώ στην έναρξη της εκπομπής επέλεξαν να προβάλουν μερικά βίντεο των θαυμαστών. «Μόνο την αγάπη σας θέλουμε να κρατούσε από το 2021 που φεύγει», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Ο Χρήστος Κιούσης μεταφέρθηκε δίπλα στον Αντώνη Κανάκη, ενώ μέχρι πρότινος καθόταν δίπλα στον Γιάννη Σερβετά. «Είναι η πρώτη φορά που θα θαυμάσετε το αριστερό προφίλ του Χρήστου Κιούση. Ευτυχώς είναι το ίδιο χάλια με το δεξί, δεν θα υπάρξει καμία ουσιαστική αλλαγή», είπε με χιούμορ ο Αντώνης Κανάκης.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αρνήθηκε τις κατηγορίες στην απολογία του ενώ ζήτησε συγγνώμη από την κοπέλα που έκανε την πρώτη καταγγελία. Στη συνέχεια ο παρουσιαστής προσπάθησε να εξηγήσει γιατί προχώρησε στην ανάρτηση των ροζ βίντεο. Αποκάλυψε μάλιστα ότι είχε επισκεφτεί ψυχίατρο ο οποίος του είχε πει ότι έχει «κάποια παρέκκλιση». Δείτε αναλυτικά όσα ισχυρίστηκε στις αρχές ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για τους λόγους που ανέβαζε τα επίμαχα βίντεο στο διαδίκτυο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ