Αρνήθηκε τις κατηγορίες στην απολογία του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ενώ ζήτησε συγγνώμη από την κοπέλα που έκανε την πρώτη καταγγελία. Στη συνέχεια ο παρουσιαστής προσπάθησε να εξηγήσει γιατί προχώρησε στην ανάρτηση των ροζ βίντεο. Αποκάλυψε μάλιστα ότι είχε επισκεφτεί ψυχίατρο ο οποίος του είχε πει ότι έχει «κάποια παρέκκλιση».

Το περιεχόμενό της δημοσιοποίησε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Αισθανόμουν ότι εκείνη την εποχή ήθελα μια σεξουαλική διέγερση με την ανάρτηση βίντεο. Δύο ανάρτησα, όλα ήταν το 2014-2015. Ένιωθα μια διέγερση διαβάζοντας τα ηλεκτρονικά σχόλια στις αναρτήσεις. Αυτή τη στιγμή που το σκέφτομαι πικραίνομαι πάρα πολύ και ντρέπομαι πάρα πολύ. Δεν είμαι αυτό το πράγμα το οποίο έκανα εδώ. Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι δεν είμαι τέτοιο άτομο. Μας διέγειρε και τους δύο η ιδέα του βίντεο. Δεν ήξερε ότι θα το αναρτήσω, ούτε συμφώνησε σε κάτι τέτοιο. Δε χρειάστηκε να την πείσω, φρόντισα να μην εμφανίζονται τα πρόσωπά μας», φέρεται να υποστήριξε ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα.

«Μετά το 2019 ζήτησα τη βοήθεια ψυχιάτρου και εκείνος μου εξήγησε ότι υπάρχει μια παρέκκλιση. Δεν παρακολούθησα συνεδρίες. Δεν υπήρχε οικονομικό κίνητρο», συνέχυσε. Τέλος, ζήτησε συγγνώμη λέγοντας: «Λυπάμαι και ντρέπομαι γι΄ αυτά που έγιναν και ζητώ συγγνώμη, δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου».

Δείτε αναλυτικά όσα ισχυρίστηκε στις αρχές ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για τους λόγους που ανέβαζε τα επίμαχα βίντεο στο διαδίκτυο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ