Για πρώτη φορά ο Γιώργος Λιβάνης μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή και αποκάλυψε ποια ήταν η σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Το όνομα του τραγουδιστή είχε ακουστεί πολύ έντονα την περασμένη χρονιά όταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη που συμμετείχε στο Survivor είχε αποκαλύψει πως είναι ζευγάρι και του είχε αφιερώσει κάποιες από τις νίκες της. Ωστόσο, η άφιξη στο νησί του πρώην συντρόφου της, Σάκη Κατσούλη είχε ανατρέψει τα δεδομένα.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης είχαν έρθει πολύ κοντά στο ριαλίτι του ΣΚΑΪ, ωστόσο, ο Γιώργος Λιβάνης δεν έκανε τότε και ως τώρα καμιά δήλωση γι’ αυτήν τη σχέση.

Μετά από αρκετό χρόνο, ο Γιώργος Λιβάνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show και αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τη σχέση του με τη Μαριαλένα.

«Δεν ήθελα να επισκιάσω αυτό που αγαπάω τόσο και να το θέσω σε κίνδυνο. Από εκεί και πέρα, ήταν κάτι που δεν υπήρχε ουσιαστικά ποτέ. Όλοι είναι ελεύθεροι να κάνουν ό,τι θέλουν. Ήμουν καλά στο σπίτι μου. Δεν ένιωσα ότι βάλλομαι από κάπου και το άφησα να περάσει», είπε για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Και συνέχισε: «Όλοι κάπως ξεκινάμε στο να τους γνωρίσει ο πολύς κόσμος. Είμαι 8 χρόνια σε νυχτερινά μαγαζιά. Η αλήθεια είναι ότι με έμαθε περισσότερος κόσμος μέσα από αυτό. Σε όλη αυτήν την περίοδο που υπάρχει ο κορονοϊός και πολλά ζητήματα για τον κόσμο, δεν ήθελα να βάλω τους ανθρώπους να σκεφτούν κάτι για εμένα. Αν ήταν κάτι πιο σημαντικό μπορεί και να το συζητούσα. Ένιωθα άσχημα να μαθαίνει ο κόσμος κάτι για μένα την ώρα που είχαμε τόσα θέματα. Δεν ξέρω αν λέω και βλακείες, αλλά έτσι ένιωσα. Όσοι μου μιλάνε για το θέμα, τους απαντάω. Δόξα τω Θεώ ο κόσμος δείχνει ότι αγαπάει τη μουσική που κάνω».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ