Για τρίτη χρονιά ο Γιώργος Λιανός θα είναι ο παρουσιαστής του The Voice, το οποίο όπως δήλωσε στον Νίκο Μουτσινά δεν τον έχει κουράσει, αν εξαιρέσεις την ορθοστασία και έπεται το Survivor All Star.

«Θα κάνουμε το Survivor μετά το The Voice. Το All Star είναι στα χέρια των παλιών παικτών. Θα πρέπει για να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια να συγκεντρώσουμε έναν αριθμό παικτών και να έχουν συμφωνήσει από τώρα για αρχές Γενάρη ή τέλος Δεκέμβρη. Να έχουμε μια έγγραφη συναίνεσή τους. Κοίτα δεν θέλω να μαθευτεί… αλλά αρκετά άτομα έχουν ήδη συμφωνήσει. Είμαστε κοντά στον επιθυμητό αριθμό που θα μας κάνει να πούμε ότι… ναι έχουμε All Star» αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός.

Μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής δεν έκρυψε το γεγονός ότι πλέον μετά από τόσο μεγάλα διαστήματα στον Άγιο Δομίνικο όπου γίνονται τα γυρίσματα του Survivor, νιώθει το μέρος σαν δεύτερό του σπίτι. «Φέτος ένιωσα πραγματικά ότι ίσως ανήκω πιο πολύ εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είναι η δεύτερη χρονιά που παρουσίασα το Survivor μόνος μου. Πάει καλά. Έχω βάλει κάποια δικά μου στοιχεία, τα χιουμοριστικά. Ήταν θέμα να πετύχει. Από εκεί και πέρα όλοι οι παρουσιαστές κάνουν τον κύκλο τους», ανέφερε ο Γιώργος Λιανός αναφορικά με το reality επιβίωσης. Στη συνέχει ο παρουσιαστής δεν έκρυψε το άγχος που έχει να μην επαναλαμβάνεται και ότι αυτό αφορά και στο The Voice.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ