Οριστική είναι η απομάκρυνση του Γιώργου Κατσαούνη από το Survivor μετά από το επεισόδιο με τον Τάκη Καραγκούνια. Ο καβγάς μεταξύ τους ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας στο νησί, όταν ο Τάκης Καραγκούνιας ρωτούσε επίμονα αν έχει πάρει κάποιος τα παπούτσια του. Όταν έλαβε αρνητικές απαντήσεις από τους συμπαίκτες του, είπε «όποιος τα έχει πάρει, του γ@μ… το σπίτι», προκαλώντας τον εκνευρισμό του Γιώργου Κατσαούνη που του ζήτησε να μη βάζει στο στόμα του σπίτια.

«Γίναμε μάρτυρες ενός περιστατικού που μας θορύβησε, μας στενοχώρησε και το μελετήσαμε με πολλή προσοχή. Αφορά τον Γιώργο Κατσαούνη από την κόκκινη ομάδα, ο οποίος αργά το βράδυ κινήθηκε απειλητικά προς τον Τάκη Καραγκούνια. Μελετώντας προσεκτικά το βίντεο, εξετάσαμε κάθε ενέργεια κι όπως πολύ καλά γνωρίζετε όλοι σας, το Survivor είναι ένα παιχνίδι με κανόνες. Οι κανόνες είναι ξεκάθαροι. Αμέσως μετά το περιστατικό, η απόφασή μας ήταν να απομακρύνουμε τον Γιώργο από τους αγώνες και το Survivor, μέχρι να ληφθεί μια απόφαση.

Ξέρετε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι δοκιμάζει και τις σωματικές αντοχές αλλά και τη ψυχραιμία και την εναρμόνισή σας με τους κανόνες συμβίωσης. Καταλήξαμε σε μία απόφαση. Ο Γιώργος Κατσαούνης έχει παραβιάσει έναν από τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού κι αυτό έχει να κάνει με την ομαλή συμβίωση των παικτών. Η απόφαση της παραγωγής είναι να μη συνεχίσει στο Survivor και θα πρέπει να αποχωρήσει», ανέφερε ο Γιώργος Λιανός στο συμβούλιο του νησιού.

Η οριστική απομάκρυνση του παίκτη είναι σύμφωνη και με τους κανόνες του Survivor, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» η Μαρία Αντωνά. «Υπάρχει όρος στο συμβόλαιό τους ότι οτιδήποτε απειλήσει τη σωματική ακεραιότητα του διπλανού σου ή λεκτικά, ή με χειρονομία, έφυγες».

Μετά από την απομάκρυνση του Γιώργου Κατσαούνη, η αδελφή του έστειλε το δικό της μήνυμα. «Καλή επιστροφή αδερφέ μου. Φεύγεις με το κεφάλι ψηλά και με τον κόσμο δίπλα σου» έγραψε η αδερφή του Γιώργου Κατσαούνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ