Με δική του ταξιδιωτική εκπομπή θα δούμε στο Mega την επόμενη σεζόν τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Οι ιθύνοντες του μεγάλου καναλιού φαίνεται πως στο πρόσωπο του γοητευτικού ηθοποιού είδαν έναν ακόμη ηθοποιό που θα βρεθεί στο τιμόνι της παρουσιάσης. Η νέα εκπομπή θα λέγεται Fishy, και όπως αναφέρεται και στο δελτίο τύπου που στάλθηκε απο το γραφείο τύπου θα είναι μια νέα, πρωτότυπη ταξιδιωτική εκπομπή, για χάρη της οποίας ο ηθοποιός θα σαλπάρει για το Ιόνιο. Το concept θέλει τον παρουσιαστή να πηγαίνει για ψάρεμα με έναν φίλο του. Μάλιστα ο ηθοποιός και παρουσιαστής της νέας εκπομπής ανέβασε και μια φωτογραφία απο ψάρεμα, ωστόσο δεν ξέρουμε αν το μεγάλο ψάρι το ψάρεψε ο ίδιος ή είναι μέρος των γυρισμάτων της νέας εκπομπής, αν κάποιος ωστόσο κοιτάξει τα #hastag θα δεί και τον τίτλο της εκπομπής.

https://www.instagram.com/p/CRJVuTjpKGN/?utm_source=ig_web_copy_link

«Ο ταλαντούχος ηθοποιός έρχεται στο νέο πρόγραμμα του MEGA και αναλαμβάνει έναν απρόσμενο ρόλο που αξιοποιεί την αμεσότητα, το χιούμορ και την ικανότητά του να κάνει τα απλά πράγματα να φαίνονται συναρπαστικά», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού.

https://www.instagram.com/p/CQsXDuYgC99/?utm_source=ig_web_copy_link

Εμείς αλιεύσαμε και αλλες στιγμές του Γιάννη Τσιμιτσέλη να χαίρεται όμορφες στιγμές στη θάλασσα, ψαρεύοντας.Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του αφού εκτος απο την επαγγελματική επιτυχία έχει βρεί και την ευτυχία στο πρόσωπο της Κατερίνα Γερονικολού.

https://www.instagram.com/p/CD6RQB1Jese/?utm_source=ig_web_copy_link

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ