Δύο διάσημα ζευγάρια της σόουμπιζ που τυχαίνει να είναι και καλοί φίλοι βρήκαν λίγο χρόνο για να τηρήσουν το έθιμο του χαρταετού, με τη διαφορά ότι μετέφεραν το πέταγμα για την Κυριακή 14 Μαρτίου αντί της Καθαράς Δευτέρας.

Ο 39χρονος Γιάννης Τσιμιτσέλης με την 35χρονη σύντροφό του Κατερίνα Γερονικολού πέρασαν την ημέρα τους μαζί με την 7χρονη κόρη του ηθοποιού, Εύα, ενώ στην ίδια παρέα βρέθηκαν και ο Δημήτρης Μακαλιάς με την Αντιγόνη Ψυχράμη και τον 3,5 έτους γιο τους Χάρη.

Όλοι μαζί συναντήθηκαν στον Υμηττό, σε ένα κατάλληλο δασώδες σημείο για να παίξουν τα παιδιά τους. Ο φακός του ΟΚ! τους απαθανάτισε την ώρα που έφταναν στον προορισμό τους, κρατώντας τους χαρταετούς.

Για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αποτελεί προτεραιότητα η ύπαρξη καλής σχέσης ανάμεσα στη σύντροφό του, με την οποία είναι μαζί τρία χρόνια, και την κόρη που απέκτησε από τον γάμο του με τη Βάσω Λασκαράκη. Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή Direct και τον Τάκη Χατζή είχε δηλώσει: «Με την Κατερίνα η μικρή τα πάει πολύ καλά. Οι φόβοι μου ήταν πώς θα τα πάει η μικρή με την Κατερίνα, πώς θα δέσει το πράγμα. Αν δεν κολλούσε, θα ήταν θέμα για μένα».

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ