Ο Γιάννης Κότσιρας έκανε μια αναπάντεχη εμφάνιση στα «Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με την υπόθεση, ο Φοίβος καλεί στη «Μάντρα» τον Γιάννη Κότσιρα. Αυτός, όμως, έχει προβλήματα: τον κυνηγά παντού μια stalker, μια τρελή φαν (Εφη Γούση), που η συμπεριφορά της γίνεται ολοένα και πιο απειλητική. Ο Φοίβος βάζει τους πάντες στη «Μάντρα» να ελέγχουν ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει και ο Παντελής (Θανάσης Δόβρης) αυξάνει τα μέτρα ασφαλείας.

Στο μεταξύ, η Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ) καλεί σε δείπνο τον Φοίβο και τον Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης) και τους εξομολογείται το μυστικό της. Η Κίρμπυ (Άννη Θεοχάρη) βρίσκει νέα συγκάτοικο, ενώ ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς) αποκτά μανία με τη ζωγραφική, ακολουθώντας τις διδαχές του τηλεοπτικού ζωγράφου Μπομπ Ρος.

Τα μέτρα ασφαλείας, δυστυχώς, δεν αποτρέπουν τη φαν του Κότσιρα να μπει στο μαγαζί και πλέον δεν απειλείται μόνο η βραδιά, αλλά και η ζωή του.

Ο Γιάννης Κότσιρας έκανε τα πρώτα του πλάνα μεταμφιεσμένος στη σειρά υποστηρίζοντας την υπόθεση. Ο δημοφιλής ερμηνευτής δεν δίστασε να τσαλακωθεί ξαφνιάζοντας τους τηλεθεατές που για πρώτη φορά τον είδαν σε μια τόσο διαφορετική συνθήκη.

Μάλιστα κάποιοι τον παρομοίασαν με τον Όζι Όσμπορν ή τον Shash.

Και αυτή δεν ήταν η μόνη διαφορετική εικόνα που είδαμε από τον Γιάννη Κότσιρα του βράδυ της Παρασκευής.

Ο Γιάννης Κότσιρας σε λίγες ημέρες ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στο Θέατρο Ακροπόλ με την παράσταση «Κατάστρωμα Α».

Μέσα από την ιστορία ενός άντρα και μιας γυναίκας που γνωρίζονται τυχαία στο κατάστρωμα ενός πλοίου της γραμμής, ξεδιπλώνεται η μουσική πορεία του Γιάννη Κότσιρα, με τραγούδια από το προσωπικό του ρεπερτόριο καθώς και τραγούδια από τη σπουδαία κληρονομιά των μεγάλων μας δημιουργών. Μια ιστορία για την ελπίδα, πως στο τέλος κάθε ταξιδιού υπάρχει πάντα κάποιο λιμάνι να μας περιμένει.

Σε αυτή τη συνάντηση μουσικής και θεάτρου πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Γιώργος Γάλλος/ Άρης Τρουπάκης και Νάνσυ Μπούκλη, ενώ ο Γιάννης Κότσιρας ερμηνεύει τα τραγούδια με τη συνοδεία ορχήστρα που παίζει ζωντανά Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι), Κώστας Μιχαλός (κιθάρες), Ηρακλής Παχίδης (τύμπανα), Γιάννης Πλαγιανάκος (μπάσο), Δήμητρα Μπουλούζου (τραγούδι/βιολί). Στα πλήκτρα και τις ενορχηστρώσεις συναντάμε τον Αλέξανδρο Λιβιτσάνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ