Η «Γη της Ελιάς», από το πρώτο επεισόδιο, έχει κερδίσει φανατικούς τηλεθεατές στην prime time ζώνη του σταθμού που, όπως φαίνεται, παρατηρούν την κάθε λεπτομέρεια. Δεν θα μπορούσαν λοιπόν να μην παραξενευτούν και να σχολιάσουν στο Twitter το ταξίδι του Γιώργη και της Ιουλίας στο Παρίσι. Παρατήρησαν πώς στα μακρινά εξωτερικά πλάνα η Ιουλία φορούσε σάλι και καπέλο, ενώ τα κοντινά πλάνα του ζευγαριού ήταν μόνο εσωτερικά και στο σπίτι της Ιουλίας.

Την απάντηση έδωσε ο ίδιος ο Αντρέας Γεωργίου στους φίλους της σειράς, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο δημιουργός της σειράς του Mega ανέβασε backstage φωτογραφίες και βίντεο απο τα γυρίσματα στην Πόλη του Φωτός.

«Eπειδή αναρωτιέστε γιατί ήταν η Βαρβάρα Λάρμου στο Παρίσι και όχι η Αντιγόνη Κουλουκάκου, ο λόγος είναι ότι η Αντιγόνη νόσησε και όπως καταλαβαίνεται έπρεπε να συνεχίσει το γύρισμα. Έτσι αποφασίσαμε να ντουμπλάρουμε την μια με την άλλη για να συνεχίσει η προβολή της σειράς. Με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω την Βαρβάρα μου, που έτρεξε να μας εξυπηρετήσει χωρίς δεύτερη σκέψη. Περάσαμε υπέροχα και δημιουργικά. Βαρβάρα μου», έγραψε ο Αντρέας Γεωργίου κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε αγκαλιά με την αντικαταστάτρια της Αντιγόνης Κουλουκάκου, μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μιλώντας στο ΟΚ! αποκαλύπτει για τις εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς» που ανήκει στην κατηγορία του ερωτικού δράματος και υπογράφουν οι Αντρέας Γεωργίου (σκηνοθεσία) και Βάνα Δημητρίου (σενάριο): «Η Ιουλία είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τη ζωή της. Από την ώρα που φεύγει από τo σπίτι και μπαίνει στο αμάξι για την εκκλησία με τα αδέλφια της, έχει πάρει ήδη την απόφασή της ότι θα κοιτάξει μόνο μπροστά. Η Ιουλία είναι ένας άνθρωπος που σε όλη τη ζωή της έχει μάθει να υπολογίζει τους άλλους. Έτσι την έχουν μεγαλώσει και η αλήθεια είναι ότι στα αδέλφια της έχει τεράστια αγάπη και σεβασμό. Μπορεί να οφείλεται εν μέρει και σε εκείνους ότι δεν προχώρησε με τον Στάθη, αλλά κάποια πράγ ματα έγιναν και δεν αλλάζουν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ