Το «Φως στo τούνελ» επιστρέφει την Παρασκευή 17 Μαΐου με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο για την υπόθεση του Θύμιου Μπουγά που συνεχίζει να αγνοείται.

Ο άνδρας αγνοείται από την Τετάρτη 4 Μαΐου, μέχρι και σήμερα, παρά τις έρευνες των Αρχών. Ο ίδιος δεχόταν bullying από συγχωριανούς του επειδή έχει παραμορφωμένο πρόσωπο από σοβαρό τροχαίο ατύχημα το 2008.

Έντεκα άτομα, ηλικίας από 17 έως 21 ετών, φέρονται να συμμετείχαν σε επίθεση με εκτοξευτήρες πυροτεχνημάτων στο σπίτι του στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στον Πύργο Ηλείας.

Μέσα από το νέο τρέιλερ της εκπομπής «Φως στo τούνελ», βλέπουμε πλάνα από τον Θύμιο, το καμένο σπίτι του, στιγμιότυπο από τα βεγγαλικά που του πέταξαν αλλά και έναν μοναχικό άνθρωπο.

Ο Θύμιος Mπουγάς φοράει χειρουργική μάσκα, για να κρύψει το παραμορφωμένο του πρόσωπο μετά από σοβαρό τροχαίο που είχε το 2008. Αποτέλεσμα αυτού είναι να μιλάει και να τρώει με μηχανική υποστήριξη, αφού του κόπηκε ο λάρυγγας. Αυτή ήταν και η αιτία που έπεσε θύμα εκφοβισμού και επιθέσεων από αγνώστους.

Να υπενθυμίσουμε ότι η εκπομπή είχε ασχοληθεί ξανά με την υπόθεση, του όπου κατά τη διάρκειά της έφτασε ένα βίντεο – «φωτιά» από κάποιους που ήθελαν με κάθε τρόπο να τον βγάλουν από το σπίτι του μες στη νύχτα, πετώντας του φωτοβολίδες.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, μηχανόβιοι τον απειλούσαν και τον διέσυραν με βίντεο που ανήρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χλευάζοντάς τον. Τον χαρακτήριζαν επικίνδυνο και ότι τρομοκρατούσε την περιοχή με αλυσοπρίονο και τσεκούρι.

Την Πρωτομαγιά, πήγε ο ίδιος ο Θύμιος στην αστυνομία και είπε τι του συνέβη. Τετάρτη 4 Μαΐου, που έγιναν οι δημοσιεύσεις, πήγε για δεύτερη φορά στο αστυνομικό τμήμα ζητώντας βοήθεια, καθώς όπως τους είπε, του πετούσαν συχνά πέτρες. Τότε ήταν και η τελευταία φορά που κάποιος τον είδε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ