Ένα ακόμα βράδυ Παρασκευής οι τηλεθεατές έμειναν πιστοί στο ραντεβού τους με την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. Με νέα στοιχεία για την αγνοούμενη Άρτεμις Βασίλη αλλά και τις εξελίξεις σε πολύκροτες υποθέσεις καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό. Φυσικά, ένα ακόμα «Φως στο τούνελ» ολοκληρώθηκε με σχόλια στο Twitter όπου πρωταγωνίστησαν ο σκηνοθέτης Σωτήρης Σπαθάρης, η ψυχολόγος Ναταλί Βέλτση και ο δημοσιογράφος της εκπομπής Φάνης Πέγκας.

Ο τελευταίος μάλιστα ήταν αυτός που ανακοίνωσε πότε θα «κλείσει τα φώτα» της η εκπομπή για φέτος. Θα δούμε την τελευταία εκπομπή στο τέλος του μήνα, δηλαδή την Παρασκευή 24 Ιουνίου. Ωστόσο, όπως τόνισε και η Αγγελική Νικολούλη δεν αποκλείεται να γίνει επιπλέον εκπομπή αν το επιβάλουν οι εξελίξεις.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη σεζόν το «Φως στο τούνελ» ενώ είχε ρίξει αυλαία επέστρεψε με έκτακτη εκπομπή μετά τη σύλληψη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της Καρολάιν.

Ο Φάνης Πέγκας κατάφερε με τα «νέα« του να εξελιχθεί στη νέα «αδυναμία» του Twitter και να κερδίσει πολλά θετικά σχόλια.

Σταθερή αξία για τους twitter-αδες σε κάθε «Φως στο τούνελ» είναι ο Σωτήρης Σπαθάρης. Τα break που ζητά από την Αγγελική Νικολούλη στα πιο κρίσιμα σημεία κάνουν το Twitter να συμπάσχει μαζί της.

Βέβαια, όπως είχε αποκαλύψει στο okmag άνθρωπος από το περιβάλλον του σκηνοθέτη, «στο κοντρόλ δεν υπάρχει καθόλου ένταση. Με τους συνεργάτες-συναδέλφους του που είναι στο κοντρόλ και στο πλατό υπάρχει άψογη συνεργασία».

Το βράδυ της Παρασκευής βέβαια τα tweets μονοπώλησε η «ψυχολόγος της καρδιάς μας» Ναταλί Βέλτση. Τα σχόλια αποθέωσαν για ακόμα μία φορά τον τρόπο που τοποθετείται στις υποθέσεις που ερευνά η εκπομπή αλλά και για την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ