Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Ίριδας παρουσίασε η Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο τούνελ». Μια νέα λεπτομέρεια που όπως είπε αποτελεί τη «σφραγίδα για τη δολοφονία της».

Η δημοσιογράφος ανέγνωσε απόσπασμα από την ιστολογική εξέταση του θύμου αδένα στο 6 μηνών βρέφος.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ιστολογικά ερευνήθηκε ένα πολύ απλό όργανο. Στα παιδιά είναι μεγαλύτερος, στους ενήλικες εξαφανίζεται. Τι σκέφτονται να ερευνήσουν και τους δίνει το ντοκουμέντο που είναι σφραγίδα για τη δολοφονία του βρέφους;» διερωτήθηκε και αποκάλυψε ότι όταν στο μικροσκόπιο εξετάστηκαν κύτταρα του αδένα ενώ κανονικά έπρεπε να είναι κυανού χρώματος ήταν λευκά λόγω της έλλειψης οξυγόνου (υποξίας) στο μωρό.

«Στο μικροσκόπιο φάνηκαν αυτά τα στοιχεία που είναι η σφραγίδα του ασφυκτικού θανάτου πέρα από τον εγκέφαλο, τους πνεύμονες και τα άλλα όργανα» είπε η δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια της εκπομπής προβλήθηκαν μερικά αποσπάσματα από τις συνομιλίες που είχε η Αγγελική Νικολούλη με την κατηγορούμενη στις οποίες δεν μπορεί να κρύψει την «αγωνία» για τα όσα θα προβάλλονταν στην εκπομπή αλλά και για την άποψη της Αγγελικής Νικολούλη για εκείνη για το να πιστεύει ότι έχει σκοτώσει τα παιδιά της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ