Ο Γιώργος Γιαννακίδης και Αλέξανδρος Τέλλιος μονομαχούν απόψε στη «Φάρμα» στον μεγάλο τελικό. Μια ανάσα πριν από το τέλος, ο Γιώργος Γιαννούλας ήταν εκείνος που πήρε τον δρόμο της επιστροφής αφού έπαιξε ένα σόλο στο κλαρίνο όπως συνήθιζε να κάνει στο παιχνίδι.

Αφού μπήκαν όλοι οι πρώην παίκτες της «Φάρμας» ο Νίκος Παρλάντζας ο οποίος ήταν στην τελική ευθεία για να βρεθεί στον τελικό αλλά δεν τα κατάφερε λόγω τραυματισμού στο χέρι του.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Θα ξεκινήσω από τον Άλεξ που είναι ο μικρότερος, από την πρώτη στιγμή που μπήκε μέσα, κατάλαβα ότι είναι από τα καλά παιδι και ήξερα από που κατάγεται. Όσον αφορά για τον Γιαννακίδη, σα να είμαι εγώ στον τελικό» και μετά από αυτό, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του με τους υπόλοιπους παίκτες να χειροκροτούν.

Στη συνέχεια, ανέφερε «Είναι άνθρωπος, βρήκα αδερφό. Και χάρηκα πολύ που έφτασε στον τελικό. Χάρηκα που θα αποκτήσει και άλλο παιδί και θέλω να είμαι εγώ ο νονός. Όλους τους αγαπάω, ένα παιχνίδι ήταν».

Ο Γιώργος Γιαννακίδης με τη σειρά του απάντησε: «Είναι τιμή μου που θέλει να γίνει ο νονός του παιδιού μου. Και θα ήταν χαρά και τιμή μου».

Διαβάστε επίσης: «Φάρμα»: Γιώργος Γιαννακίδης και Αλέξανδρος Τέλλιος μονομαχούν απόψε στον τελικό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ