Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ανακοίνωσε με δάκρια στα μάτια ότι πήρε την απόφασή να αποχωρήσει από την «Φάρμα». Βρέθηκε στο πλευρό του παρουσιαστή και αφού ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του, τους έκανε γνωστό πως πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Η απόφαση του Παναγιώτη Ψωμιάδη στεναχώρησε τους συμπαίκτες του αλλά και τον ίδιο. «Το έκρυψα από τα παιδιά και ζητώ συγγνώμη. Κλείνουμε σε λίγες μέρες ένα μήνα. Γνωρίζουμε ότι δεν ήρθαμε ούτε στην Κόλαση ούτε στον Παράδεισο. Όλα στη ζωή, έχουν μια αρχή και ένα τέλος. Για μένα σε λίγες ώρες ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού.

Απλώς, έμεινα για να παρακολουθήσω το αγώνισμα της ασυλίας. Να χαρώ για μια ακόμη φορά. Παρακολουθήσαμε συναρπαστικούς αγώνες. Δεν ήρθα εδώ για να διεκδικήσω κάποιο έπαθλο. Ήρθα να δοκιμάσω τις αντοχές μου και να γεμίσω τις μπαταρίες μου» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και γνωστοποίησε την αποχώρησή του.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι την ίδια στιγμή, εκτός από τη Φανή Χαλκιά που ετοιμάζεται να εισβάλλει στη «Φάρμα» μέσα στις επόμενες μέρες, άλλος ένας πρώην αθλητής βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο καραντίνας. Πρόκειται για τον 45χρονο πλέον, πρώην μπασκετμπολίστα, Γιάννη Γιαννούλη. Για όσους δεν γνωρίζουν, υπήρξε παντρεμένος με την αργυρή Ολυμπιονίκη Μιρέλα Μανιάνι. Οι δυο τους χώρισαν το 2014 μετά από πέντε χρόνια έγγαμου βίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ