Η Πηγή Δεβετζή μπαίνει στην Ακαδημία του Fame Story για το καθιερωμένο, πλέον, πρόγραμμα γυμναστικής και για ακόμη μία εβδομάδα ο Δημήτρης Κλειδάς δυσκολεύεται.

Ο Τίτος Λαχανάς και η Αριστέα Αλεξανδράκη έρχονται πιο κοντά, μετά από αρκετό διάστημα, που είχαν απομακρυνθεί. Η Μέγκαν μπαίνει στην αίθουσα χορού και τους βλέπει να παίζουν με ένα τόπι. Εκνευρίζεται και δεν το κρύβει από τον Τίτο, αλλά λίγο αργότερα λύνουν το θέμα, που προέκυψε και συμφιλιώνονται με τρυφερό τρόπο. Η Αριστέα σχολιάζει το περιστατικό λέγοντας στην Andrew Punch ότι είναι η «πέτρα του σκανδάλου».

Η Άννα Πολτζόγλου, ως νικήτρια στην ψηφοφορία για την καλύτερη εμφάνιση στο προηγούμενο Live, απολαμβάνει το έπαθλό της, που είναι φωτογράφιση και συνέντευξη για το περιοδικό “ΟΚ!”.

Οι σπουδαστές της Ακαδημίας έχουν τηλεφωνική επικοινωνία με τους συγγενείς τους και ο Δημήτρης παίρνει ένα μήνυμα από τον πατέρα του, ότι είναι περήφανος για εκείνον και ότι τον παρακολουθεί. Συγκινείται και λέει ότι όταν ολοκληρώσει την πορεία του στο Fame Story θα πάει να τον βρει.

Η καταξιωμένη λαϊκή τραγουδίστρια Χριστίνα Μαραγκόζη μπαίνει στην Ακαδημία του Fame Story για να συζητήσει με τους σπουδαστές και να κάνει πρόβα με την Άννα το τραγούδι της, που θα ερμηνεύσει στο επικείμενο Live.

Οι δίδυμοι Ντάνι και Βίκτορ συζητούν με τη Μαίρη Τσαβαλιά, τον Γιάννη Στεφανίδη και τον Τίτο Λαχανά για το αν μαθαίνουν πράγματα, από τους guest, που μπαίνουν στην Ακαδημία. Οι δίδυμοι πιστεύουν ότι δεν «κερδίζουν» τίποτα απ’ όλο αυτό, αλλά ούτε και από τα σχόλια των κριτών, με τους υπόλοιπους σπουδαστές να διαφωνούν μαζί τους.

Το επόμενο πρωί, η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη έρχεται για να κάνει το fitting των ρούχων, που θα φορέσουν οι σπουδαστές στο Live της Παρασκευής 10/11. Ζητάει από τους σπουδαστές να πάνε να αλλάξουν ρούχα, γιατί, για ακόμη μια φορά, δεν έχουν ντυθεί κατάλληλα, δηλαδή σύμφωνα με το θέμα που τους δόθηκε, να έρθουν ντυμένοι όπως θα εμφανίζονταν στο Live. Ενώ αλλάζουν ρούχα, δημιουργείται ένταση ανάμεσα στη Μέγκαν και στην Αριστέα. Η Αριστέα παρεξηγείται όταν η Μέγκαν σχολιάζει πως εκείνη δεν έχει τη μητέρα της κοντά για να της στέλνει κάθε εβδομάδα ρούχα.

Μετά το styling, η Αριστέα τσακώνεται και με τον Ντάνι, επειδή πήγε να πετάξει ένα ποτήρι στα σκουπίδια, ενώ ήταν γεμάτη η σακούλα. Η Αριστέα βγαίνει εκτός εαυτού, επειδή πιστεύει ότι όλοι τα βάζουν μαζί της, χωρίς λόγο. Η Άντριου προσπαθεί να την ηρεμήσει και στη συνέχεια τσακώνεται και εκείνη με τον Ντάνι, επειδή θεωρεί ότι προσπαθεί να κάνει τον «αρχηγό» του σπιτιού και να επιβάλλει τις απόψεις του σε όλους.

Ο Νίνο μπαίνει στην Ακαδημία για να συζητήσει με τους σπουδαστές και κάνει πρόβα με τον Φειδία Ηροδότου το τραγούδι του. Στο συμβούλιο των Καθηγητών επιλέγεται ένας ακόμη προτεινόμενος προς αποχώρηση.

Διαβάστε επίσης: Στράτος Τζώρτζης: Aποκαλύπτει τι έχει συμβεί με την Αριστέα μετά την αποχώρησή του από το Fame Story

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ