Για τον 11χρονο γιο της και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της ο ερχομός του μίλησε η Φαίδρα Δρούκα στον Τάσο Ιορδανίδη και την εκπομπή «Μπαμπά-δες» της ΕΡΤ. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως η καριέρα της χρειάστηκε να έρθει λίγο πίσω όταν έμεινε έγκυος στον γιο της.

Τον θέλαμε πολύ τον γιο μου και ήμουν ευλογημένη γιατρί δεν δυκολεύτηκα καθόλου. Μία που το είπαμε και τέσσερις μήνες μετά, έμεινα έγκυος. Η εγκυμοσύνη μου ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωής μου. Εύχομαι να έχει η κάθε γυναίκα μια τέτοια εγκυμοσύνη. Ένιωθα πάρα πολύ καλά, η ψυχολογία μου ήταν λαμπερή, θετική, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, κανένα θέμα. Την απόλαυσα από την ημέρα που έκανε το τεστ μέχρι που γέννησα», ανέφερε αρχικά η Φαίδρα Δρούκα.

«Δεν μετανιώνω που άφησα πίσω την καριέρα μου»

«Άφησα πίσω μου την καριέρα μου για την οικογένεια. Δεν ήταν σαν τιμωρία, ήταν συνειδητό και δεν μετάνιωσα καθόλου και λίγο έγιναν όλα.  Δεν το ξενασκέφτηκα. Επειδή ως άνθρωπος σκέφτομαι πολύ, αλλά αυτό ήταν το μόνο για το οποίο δεν έκανα πισωγύρισμα. Ο γιος μου δεν ένιωσε ποτέ την απουσία μου από το σπίτι εξαιτίας της δουλειάς μου», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

Ειρήνη Ψυχράμη: Βάφτισε τον γιο της με νονά τη Φαίδρα Δρούκα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ