Ο γνωστός επιχειρηματίας Πρόδρομος Εμφιετζόγλου παραχωρεί μία σπάνια και ανθρώπινη συνέντευξη στον Νάσο Γουμενίδη και στην εκπομπή «Επι Τόπου», αυτό το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στις 13:40 στο Open.

Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου μιλάει για τη ζωή του, την εταιρεία του «Μηχανική», η οποία μεγαλούργησε, αλλά και για τα χρόνια της κρίσης. Όσα αποκαλύπτει για την προσωπική του ζωή, το ατύχημα που τον καθήλωσε στο αναπηρικό αμαξίδιο, αλλά και την κόρη του, θα μας κάνουν να συγκινηθούμε. Ακόμα, αναφέρεται στη συλλογή του με πίνακες ζωγραφικής, η οποία είναι μία από τις πιο πλούσιες της χώρας, κάνοντας ειδική μνεία στον πιο διάσημο πίνακά του.

Το Σάββατο στην εκπομπή «Επί Τόπου» θα δούμε επίσης τη γενναία μάχη που δίνει ο Γιώργος Δασκαλάκης απέναντι στον καρκίνο. Λίγο πριν μπει στο νοσοκομείο για εξετάσεις μιλάει αποκλειστικά στην εκπομπή για τη νέα περιπέτεια της υγείας του, αλλά και για τους φόβους του. Μας εξομολογείται τα συναισθήματά του, ενώ μιλάει και για τους ανθρώπους που έχουν απομακρυνθεί από κοντά του.

Ο Νάσος Γουμενίδης, φέρνει στο φως υποθέσεις που θα συζητηθούν, με τη δημοσιογραφική του ομάδα που βρίσκεται μέσα στο σύγχρονο στούντιο, να κάνει live ρεπορτάζ το οποίο εξελίσσεται μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών.

Αποκλειστικές ειδήσεις, αστυνομικά και δικαστικά θέματα, άγνωστες ιστορίες που θα μας συνεπάρουν, αλλά και δημοσιογραφικά αφιερώματα που θα μας κάνουν να συγκινηθούμε και να ταξιδέψουμε πίσω στον χρόνο. Προσωπικότητες της πρώτης γραμμής από την κοινωνία, τον πολιτισμό και την επικαιρότητα που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα και έχουν χαράξει τη δική τους διαδρομή, έρχονται στο στούντιο για εφ’ όλης της ύλης συζητήσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση!

Διαβάστε επίσης: Νάσος Γουμενίδης: «Απέναντί μου θα έχω τη Ναταλία Γερμανού, δεν τη θεωρώ αντίπαλο, τη σέβομαι»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ