Ο Νάσος Γουμενίδης μίλησε στη «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στη νέα του εκπομπή που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 30/9 στο Open.

Ο Νάσος Γουμενίδης έρχεται στο Open για να αλλάξει τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου. Η εκπομπή του έμπειρου δημοσιογράφου θα ξεκινά στις 13:40 το μεσημέρι και θα τελειώνει στις 16:30 και θα έχει τον πολλά υποσχόμενο τίτλο, «Επί τόπου».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του okmag, η εκπομπή ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις και αποκαλύψεις που θα γίνουν viral, ενώ οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν συνεντεύξεις από πρόσωπα που απασχολούν την επικαιρότητα, ενώ θα υπάρχουν αποκλειστικότητες και «δικαστικές βόμβες» που θα συζητηθούν!

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος ανέφερε πως: «Αυτό που ετοιμάζουμε είναι κάτι που κάνουμε τα τελευταία χρόνια. Η ελευθερία και η ανάγκη του κόσμου να επιστρέψει στην πληροφορία που του δίνει το ρεπορτάζ. Ξεκινάμε το Σάββατο στις 30 Σεπτεμβρίου. Κοντά μου θα έχω όλους τους συνεργάτες μου. Θα είναι μια εκπομπή που θα στηρίζεται περισσότερο στο δημοσιογραφικό “κύτταρο” που φέρει μια αίθουσα σύνταξης. Απέναντί μου θα έχω τη Ναταλία Γερμανού, δεν τη θεωρώ “αντίπαλο”, τη σέβομαι, την αγαπώ και θεωρώ ότι είναι άλλο το αντικείμενο της Ναταλίας το οποίο εδώ και χρόνια το υπηρετεί με μεγάλη επιτυχία και είναι εντελώς διαφορετικό το δικό μου αντικείμενο».

Διαβάστε επίσης: Νάσος Γουμενίδης: Έρχεται στο Open για να αλλάξει τα Σαββατοκύριακά μας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ