Ο Νάσος Γουμενίδης και η εκπομπή «Επί Τόπου» φιλοξενούν και αυτό το Σαββατοκύριακο στις 13:40 στο Open αποκλειστικά θέματα, συνεντεύξεις που θα συζητηθούν και ρεπορτάζ για όλα τα φλέγοντα θέματα που αφορούν την κοινωνία.

Το Σάββατο, 20 Ιανουαρίου, η εκπομπή θα ασχοληθεί με την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι και θα αποκαλύψει άγνωστα στοιχεία που θα ρίξουν φως στην υπόθεση. Επίσης, θα μιλήσουν άνθρωποι που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις για τον κατηγορούμενο και για τα λάθη που τον «πρόδωσαν».

Ακόμα, η εκπομπή θα μας παρουσιάσει μία συγκινητική ιστορία που αφορά στον γνωστό τραγουδιστή Νίκο Ρωμανό και σε έναν νέο άνθρωπο που έπεσε θύμα τροχαίου και βρίσκονταν σε κώμα. Ο νεαρός άνδρας συνήλθε όταν άκουσε το αγαπημένο του τραγούδι από τον Νίκο Ρωμανό και μας εξιστορεί την περιπέτειά του.

Την Κυριακή, 21 Ιανουαρίου, η εκπομπή θυμάται τα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει και πρωταγωνιστήσει στην ελληνική τηλεόραση και παρουσιάζει τη ζωή τους σήμερα.

Ακόμα, θα παρακολουθήσουμε τη συνέντευξη του Νάσου Γουμενίδη με τον κορυφαίο ναυπηγό Γιώργο Βαφειάδη, που μιλάει για πρώτη φορά σε τηλεοπτική εκπομπή, μαζί με τον γιο του Στέφανο. Η ζωή στη Νέα Σμύρνη, η χούντα, η Ρώμη και οι τεράστιες παραγγελίες θαλαμηγών Ελλήνων και ξένων ισχυρών οικογενειών θα μας εντυπωσιάσουν.

Τέλος, ο γνωστός επιχειρηματίας στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας, Κωνσταντίνος Σούκος που έχει αναγνωριστεί διεθνώς για τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας του, αποκαλύπτει άγνωστες πλευρές της πορείας του στον Νάσο Γουμενίδη. Επίσης μας μιλάει για την τεράστια καταστροφή που υπέστη η από τις πλημμύρες και ποιο είναι το μέλλον της εταιρίας του.

Διαβάστε επίσης:

Νάσος Γουμενίδης: «Δεν θα ήμουν ο ίδιος άνθρωπος αν δεν υπήρχε η σύζυγος και η κόρη μας στη ζωή μου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ