Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε η πρωταγωνίστρια της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει», Ελένη Ρουσσινού. Η τηλεοπτική «Μαρίνα« που αποτελεί την πέτρα του σκανδάλου ανάμεσα στον «Στρατή» (Βασίλη Μπισμπίκη) και τον «Χρήστο» (Γιάννης Στάνκογλου) μιλά για τον ρόλο της στη σειρά και τις διεθνείς διακρίσεις της.

«Δεν έχω μεγάλη καριέρα. έχω κάνει λίγα πράγματα και καλά. Δεν είμαι η περίπτωση ηθοποιού που κάνει πολλά πράγματα. Πάιρνω μεγάλες αποστάσεις με τη δουλειά μου. Αυτά που έχω κάνει είναι καλά και έχουν βραβευτεί», ανέφερε αρχικά η Ελένη Ρουσσινού.

Για τις εξελίξεις στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» ανέφερε: «Εγώ εμφανίζομαι ως Μαρίνα (επειδή είμαι νεκρή) ως φλας μπακ στις μνήμες των ηρώων. Αυτό που θα συμβεί είναι εφόσον ανακαλύπτει την κρυφή σχέση με τον Στρατή, θα υπάρξει κόντρα ανάμεσα στους δυο πρωταγωνιστές. Ο άντρας μου θα προσπαθήσει να κλείσει το μπουζουξίδικο του Στρατή.

Ο γάμος της Μαρίνας με τον Χρήστο έγινε τη δεκαετία του ’60 και οι γυναίκες ακολουθούσαν άλλες συμβάσεις. Ήταν μια γυναίκα μορφωμένη, αλλά επειδή χρεωκόπησε η οικογένειά της, αναγκάστηκε να υπηρφετήσει μια τέτοια σύμβαση. ήταν πιστή στον άνδρα της, αλλά τους τελευταίους μήνες τον απάτησε. Η Μαρίνα πεθαίνει σε ένα ατύχημα που θα δούμε στη συνέχεια. Η Μαρίνα πυροδοτεί τις εξελίξεις και έχει πολλά κρυφά μυστικά».

Στην αρχή είχα την ελπίδα ότι θα κάνω κάτι που θα είχε σχέση με τα μπουζούκια. Δεν θα το περίμενε κανείς για εμένε. Θα ήταν εντελώς κόντρα με εμένα. Εγώ και ως άνθρωπος δεν έχω σχέση με τα μπουζούκια, μόνο στη δεκαετία του ’80 όταν είχα πάει, γιατί τώρα είμαι 47 χρόνων. Οπότε δεν ξέρω τι γίνεται εκεί. Μόλις μου είπαν την υπόθεση είπα “πω, πω τι ενδιαφέρον”. Όταν μου πρότειναν τον ρόλο, επειδή δεν έχω ξανακάνει τηλεόραση ένιωσα ότι είναι πιο ασφαλές για εμένα».

Αναφερόμενη στην ηρωίδα της είπε: «Πολύ συχνά στη ζωή μου έχω υπάρξει σωστή. Προσπαθώ να είμαι καλό παιδί και καλή σε όλα, χωρίς να ακολουθώ την αναρχία που κρύβω μέσα μου. Κάποια στιγμή επειδή και η Μαρίνα τόλμησε να κάνει αυτό που πραγματικά επιθυμεί, νομίζω ότι αυτό το στοιχείο με ιντριγκάρει».

Για την απόφασή της να μείνει στην Ελλάδα παρά τις διεθνείς διακρίσεις αποκάλυψε: «Ποτέ δεν ήμουν ιδιαίτερα φιλόδοξη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ