Έπειτα από σχεδόν 30 χρόνια -πλην της σεζόν που έμεινε εκτός τηλεόρασης- στην καθημερινότητα των τηλεθεατών, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε και είπε το «αντίο» της στα καθημερινά προγράμματα, ολοκληρώνοντας παράλληλα την τριετή συνεργασία της με το Mega.

«Χάρηκα που γνώρισα τον επιχειρηματία και άνθρωπο Βαγγέλη Μαρινάκη»

«Πέρασαν τρία χρόνια από τη μέρα που μπήκα και αυτό το στούντιο. Ένα στούντιο που δεν το ήξερα. Προσπάθησα να ονειρευτώ μαζί με τους πρώτους συνεργάτες που ήμασταν τότε σιγά σιγά -όπως σιγά σιγά μεγάλωσε και το κανάλι και έγινε το μεγάλο κανάλι που όλοι αγάπησαν- χτυπούσε η καρδιά μου από χαρά, από συγκίνηση και φόβο. Όταν έρχεσαι σε ένα καινούριο μέρος, μπορεί να ονειρεύεσαι και να πιστεύεις ότι πολλά πράγματα θα βρεις, αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν θα τα βρεις. Γι’ αυτό και θέλω να πω τώρα που φεύγω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Χάρηκα που γνώρισα τον επιχειρηματία και άνθρωπο Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος με τον τρόπο που μου μίλησε με έβαλε μέσα στο όνειρό του για αυτο το κανάλι και την επιθυμία του να γίνει πραγματικά μεγάλο. Χαίρομαι που συμφωνήσαμε πέραν των χαρτιών και φτάσαμε μέχρι το τέλος», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Τους έλεγα δεν βλέπω κανέναν, περνάω φανταστικά»

Στη συνέχει η Ελένη Μενεγάκη έκανε λόγο για τη συνεργασία της με τους ανθρώπους του Mega.

«Κι αν ένα πράγμα έχω να πω είναι πως το χάρηκα και σας ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους ανθρώπους του Mega, τους οποίους για να είμαι ειλικρινής δεν τους έβλεπα. Εγώ μόνο το εμπορικό έβλεπα. Τους υπόλοιπους που είναι στη Συγγρού δεν τους έβλεπα. Κι όταν με ρωτούσαν πώς περνάω, τους έλεγα ότι δεν βλέπω κανέναν, περνάω φανταστικά. Αυτό είναι για εμένα να κυλάνε καλά οι συνεργασίες. Τα είπαμε στην αρχή; Αν τα εννοούμε ας τα πράξουμε. Ήταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι, ήταν δύσκολο να ξαναξεκινήσεις πάλι από την αρχή να χτίσεις ένα πρόγραμμα και μία ζώνη. Υπήρχαν τα εφόδια, υπήρχε η διάθεση και υπήρχαν και οι άνθρωποι».

Ελένη Μενεγάκη: «Να ξέρετε ότι είμαι καλά και να μην νομίζετε κάτι άλλο»

Το φινάλε της Ελένης Μενεγάκη από την καθημερινή ζώνη

Για το τέλος η Ελένη Μενεγάκη κράτησε το δικό της «αντίο» στην καθημερινή ζώνη, αλλά και μια συμβουλή προς όλους τους τηλεθεατές. «Καλή συνέχεια στους αγωνιστές της καθημερινής ζώνης, εγώ σβήνω το λαμπάκι μου και δεν θα ξαναμπώ. Δούλεψα πάρα πολύ σε αυτό το κάθε μέρα το οποίο είναι δύσκολο και κοπιαστικό, αλλά πολύ αγαπησιάρικο. Μόνο ένα καθημερινό πρόγραμμα μπορεί να σε φέρει σε επαφή πραγματικά με τους τηλεθεατές. Να σπάει το γυαλί και να γίνεσαι ένα. Να είστε καλά να περνάτε ωραία και όταν πέφτετε να βρίσκετε ανθρώπους, προγράμματα που σας κάνουν να χαμογελάτε. Να χαμογελάτε γιατί είναι υγεία.».

Διαβάστε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: «Αφήνω το άρωμά μου να μείνει στο πλατό για τους επόμενους μήνες»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ