Η Ελένη Μενεγάκη έθεσε τον ρυθμό της τελευταίας της εκπομπής στο Mega από την έναρξη. Παραδέχτηκε πως ήταν η χρονιά που κύλησε πιο εύκολα από τις προηγούμενες και ξεκαθάρισε πως είναι καλά.

«Καλώς ήρθατε στην τελευταία μας εκπομπή στη φετινή υπέροχη σεζόν που ομολογώ, επειδή θέλω να λέω και αλήθειες, κύλησε πιο εύκολα από τις προηγούμενες δύο. Θέλω να πιστεύω για όλους μας, για εμένα σίγουρα» είπε η Ελένη Μενεγάκη λίγες στιγμές μετά την μουσική έναρξη με την Έλλη Κοκκίνου.

Η Ελένη Μενεγάκη με ένα φωτεινό φούξια φόρεμα.
Η Ελένη Μενεγάκη με ένα φωτεινό φούξια φόρεμα.

«Να κλείσουμε με χαμόγελα και με μία νότα χαράς και θετικής ενέργειας»

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια δήλωσε:

«Με πλημμυρίζει μία χαρά που μπαίνει το καλοκαιράκι υπέροχα… Η καρδιά μου πεταρίζει από χαρά γιατί η καθημερινότητα μέσα στις δουλειές μπορεί να έχει δυσκολίες και προβλήματα, αλλά το πιο βασικό είναι να ξέρεις πού έχεις έρθει, τι έχεις συμφωνήσει και να υπάρχει σεβασμός. Αφού υπάρχουν όλα αυτά, φτάνω εδώ και το μόνο που θέλω να κάνω είναι ένα μίνι καλοκαιρινό παρτάκι. Να μιλήσουμε, να δούμε κάποια θέματα, να τραγουδήσουμε και να σας χαιρετήσω και να σας δώσω τις ευχές μου για τη συνέχειά σας, σε καθημερινά ή μη προγράμματα ό,τι κάνει κέφι στον καθένα.

Ελένη Μενεγάκη: «Αφήνω το άρωμά μου να μείνει στο πλατό για τους επόμενους μήνες»

Να κλείσουμε με χαμόγελα και με μία νότα χαράς και θετικής ενέργειας, που ήταν πάντα αυτό που ήθελα να δίνω σε εσάς. Να ξέρετε ότι είμαι καλά και να μη νομίζετε κάτι άλλο. Είμαι υπέροχα, νιώθω φανταστικά και χαίρομαι που σήμερα είμαστε όλοι μαζί εδώ με μία ορχήστρα σπέσιαλ και φυσικά με όλους εσάς που είσαστε στο σπίτι και δεν έχετε ξεκινήσει διακοπές…»

Διαβάστε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: «Λέω στα παιδιά μου ότι η δουλειά πέρα από τα χρήματα σε ολοκληρώνει και σαν άνθρωπο»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ